22 Ağustos 2012 Çarşamba

Güzel


Her gün bir doz Jang Geun Suk göze parlaklık verir :D

21 Ağustos 2012 Salı

Deliye Her Gün ...

Genlerimize işlenmiş olsa gerek, milletçe ufak şeylerden büyük mutluluklar çıkarıyoruz. Keyiflenmek, huzurlu bir güne başlamak istiyoruz ama kara bir el hep sırtımızda. Terör adını verdiğimiz bu pis elden ve bu kara gölgenin pis soluğunu ensemizde hissetmeden geçirebileceğimiz günler olacak mı? Umut ediyorum, olsun istiyorum ama enseyi karartmadan da duramıyorum.

Bayram seyran eskidendi. Şimdilerde bombasız, silahsız, şehitsiz bir gün geçirmişsek hepimize mübarek olsun der durumdayız.

Ne olacak bu memleketin hali?

7 Ağustos 2012 Salı

Sıcak

Klima güzel bir kaçış ama çok çok bunalmadan açmıyorum. Ege efendi ısrarla CNBC-E borsa haberlerini izliyor. Nasıl olur yahu! hani motorcu olacaktı çocuk, Katmandu'ya gidecektik beraber??? İşte sen ne yaparsan yap çocuk serseri olmayacak kabul et. Korkarım takım elbise giyecek :(

Bu hezimeti sineye çekip gün içinde yapacaklarımı aklımdan geçiriyorum. Sahi bugün ne yapmam gerek. Sanırım sadece oğlumla yuvarlanıp kudurucam. Evi dün çekip sildiğimize göre bugün kirletme hakkımızı kullanmamız gerek. O uyurken ben bir iki bir şey izlerim. Olimpiyatları benim kadar yakın markaja alanlar el kaldırsın. Acayip seviyorum olimpiyatları. Başka? evet yemek yapmam gerek. Malum Ramazan ayındayız. Bu sene 2 yıldan sonra yine oruç tutmaya başladım. Zorlanırım sanmıştım ama hiç zor geçmedi. Kilo bile aldım :( Evde Ramazan kolay geçiyor çalışırken daha zordu.
Dün domates çorbası yapmıştım çok sevdim. Yanına sigara böreği ve bol yeşillikli salata. Bugün zeytinyağlı fasulye, sebzeli bulgur pilavı cacık. Takvim yaprağı gibi oldu :)

Ege'den bir haber daha. Ege'nin saçlarını tıraş ettik. 6 numaraya vurdu babası. Allah'ım görmeniz gerekirdi ortalığı yıktı saçlarını kesene kadar. Ama çok rahat bir yaz geçirdi bu sayede. Ben makası biraz kaçırıp saçını yamultunca Memo evde makineye vurdu saçlarını. Kendini heder ettiğinden 2 günde dönüşümlü olarak kesebildik. Misket gibi çok şeker bir çocuk oldu.

Benim saçlarımsa halen uzun ve kesmeyi düşünmüyorum. Tüm yazı gece gündüz topuzlu geçirdim ama olsun iyi böyle. Oldu o zaman sonra yine görüşürüz :D

2 Ağustos 2012 Perşembe

Çoğalma



Kendini bir şeye adamak nedir bilmezdim artık biliyorum. İleride hiç değeri ve kıymeti bilinmeyecek olmasına ve boşa bir yatırım olduğunu bilmeme rağmen kendimi adayacak bir ikinci bebeğim olmasını çok istiyorum. Şimdi değil elbette ama ne zaman? O doğru zamanı nasıl denk getirebilirim bilemiyorum .

Bu aralar en çok buna kafa yoruyorum. Ne zaman olmalı?