6 Kasım 2010 Cumartesi

Pıffff


Ne zamandır kendim için yaşamıyorum. Hoş değil. Sorumluluk sahibi olmak iyi güzel ama bende ibre fena halde şaşmış durumda. Çocuklu hayata bahane bulmak kolay belki ama önceside farklı değildi ki. Bu gidişatta Ege'nin payıda var ama yaradılış neyse o işte yıllar geçtikçe daha bir kötüleşiyor sanki.

Bugün kendim için yaptığım tek şey banyo yapmaktı. Oysa aklımda çok başka hayaller var. Yapılabilir ama ben yapamam. Çocuğumuda yanıma alıp başıma buyruk aklımın estiği yere gitmek bana o kadar ters ki. Neden böyle sanki.

Gerçek hayata dönersek ilk olarak biberonları yıkamam gerek. Yatak odasını halen toplamadım ve toplamak istemiyorum. O dağınık yatak tamamen ruh halimi yansıtıyor. Bugün gerçekte yapabileceğim yegane şey Egenin tatlı gülücükleri ve şamatasıyla günü bitirmek olacak. Burnumu gıdısına gömecek ve öylece kalacağım.

4 yorum:

  1. Bende toplamadan cıktım bugun : ) bızım ıcın de opun o gıdıyı olmaz mı?

    YanıtlaSil
  2. yapılacak en güzel şeyi seçmişsin... bundan alasımı olur...
    O gıdıdan bir öpücükte bana:)

    YanıtlaSil
  3. ana ogul ne tatlisiniz, bebis disinda hersey ertelenir, yatak odasi da toplanmayiversin bir muddet! nasil iyi hissediyorsan onu yap, zaman cok cabuk geciyor dimi? sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Kiraz çekirdeği, öptüm gıdıdan sizin için de :)

    Lalenin bahçesi, en lezzetli yerinden öptüm emin olun. Bayılıyor zaten öpülüm sevilmeye :)

    Benden Bizden, zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Benimde gün içinde tek önceliğim Ege. Ana oğul nasıl istersek öyle yapıyoruz :)

    YanıtlaSil