10 Kasım 2010 Çarşamba

Sabah Kahvesine Eşlik Edenler

Oğul içeride uyumakta anne kahve kupasını önüne almış internette dolanmakta. Klima servisini bekliyor itinayla. Balkonunda bir kucak strafor birazdan bızzzztttt sesleri ayyuka çıkmadan Ege'nin odasına kaçma derdinde. Klimacı erkenden gelip gitse ne güzel olurdu o zaman ana oğul rahatça koklaşır sarılırlardı. Anne Umutsuz Ev Kadınlarının yeni sezon bölümlerini izleyecek, oğul ellerini her sabah yeniden keşfetmenin tadını çıkaracaktı. Yok klimacı geç gelirse neler olacak bilinmezdi.

Kahve soğumadan güzel bir yudum alınsın önce. Oh! ne ala. Ne lezzet, ne koku. Bir yerlerden keş para düşse elime hemen bir kahvehane açardım. Cafe değil, kahvehane. İçeride her çeşit kahve ve kahvenin eşlikçisi nargile. Bir köşede büyükçe bir kütüphane. Gelen giden kitap okurdu. Kütüphaneye kitap bırakmak almak serbest olmalıydı. Ne hoş olurdu.

Artık bende umutsuz bir ev kadını olduğuma göre, ister istermez ara sıra televizyonu zaplıyorum. Martha Stewart eşliğinde çaylar içiyor, kadın programlarına göz atıyorum. Ama beni hoşnut eden şey internetten dizi takip etmek. Israrla devam ettiğim Scrubs :) Fringe (Meraktan ölüyorum resmen), House M.D. , Grey's Anatomi, How I Meet Your Mother, The Big Bang Theory, Desperate Housewives, Gossip Girl gibi dizilere yenilere eklendi. Mesela Weeds! 3.sezondayım :) Sonra en baştan C.S.I NY başlıyım filan diyorum. Günler böyle geçiyor. Açıkçası beni doğum sonrası depresyon veya adı her neyse ondan çıkaran yegane şey diziler oldu. Bilhassa o dönem başladığım Grey's Anatomi :D
Mesela yeniden Battlestar Galactica'ya başladım dün. Sylonları özlemişim.

Hah! Ege uyandı. Tam zamanında. Kahvenin son yudumunu almış ve artık gün başlasın demişken. Gidip gıdıya gömülme seansı alıyım bir kuble :P

4 yorum:

  1. Aaah The Closer da izle barii, çok kıskandım! Bitmeyen hafta, ofis zul yine yine.

    YanıtlaSil
  2. :) Onu Tv den takip ettim ama yeni sezon başlamıştır doğru iyi hatırlattın :D

    YanıtlaSil
  3. Oh kıskandım tekrardan kahveden tıksınmeyıp ıcecegım gunler hayallll....

    YanıtlaSil
  4. Ben de evde oturan yeni bir anneyim. Minicik bir kizim var. Yillardir bu dizileri takip ederim. Dizikolik oldugum soylenebilir rahatlikla. Henuz duzen oturtup yeni sezon bolumlerini izlemeye pek baslayamadim ama depresif anlarda 30 Rock, Bones, Modern Family ve The Office de iyi gider. Breaking Bad, Mad Men ve Dexter da harika diziler. Ege'ye sevgiler.

    YanıtlaSil