16 Şubat 2011 Çarşamba

Madde Madde

Pazartesi günü aşı oldu Ege. 6. ay aşıları taaam 4 tane. 3 tane bacaktan bir tane ağızdan. 5. ay kontrolüne sağlık ocağına giderseniz ikisini o ay yapıyorlarmış ama biz kontrollerimize kendi doktorumuza gittiğimizden sadece aşılara gidiyoruz. Deselerdi o zaman 5. ayda giderdik çünkü ilk defa aşıdan sonra ateşlendi Ege. Bugün ancak kendi havasına döndü. Bir kaç gün mızırdanır ateş olur demişlerdi.


Bu pozda aşıya gitmeden evvel maskaralık yaparken :)

Sevgililer gününde Memo bana Paşabahçe'den bardak çanak almış :) Biliyor seviyorum böyle ıvır zıvırı. Bende hevesle ne çıkacak diye bakınıyordum ama aslında asıl hediye yerden boncuk boncuk bana bakıyordu :)

Bende Memo'ya Eti Puf aldım tabiki :) Çünküm Memo Eti Puf'u çok sever :D

Ege Efendi mama sandalyesini pek sevdi. Öyle oturmam sıkıldım filan yok ama sadece mama yerken ve sonrasında bi 10 dk. hazım etme süresinde oturuyor. Zaten yemek dışında oturtmuyorum.


Garson bi bakcan mı? Gelmedi benim yoğurdum halen.


Bugün bir iş teklifi aldım gururum okşandı. Düşünülmek aranmak güzel şey. Teklifte gerçekten güzeldi. Para filan şimdikinden daha evlaydı lakin hiç düşünmeden sağolun oğluma bakıyorum ben dedim. Tam zamanlı çalışmam mümkün değil. Hiç içimden pişmanlıklar keşkeler filan geçmedi.


Böyle bir şey varken pişmanlıklara hayatımda yer olamaz zaten :)


Böyle işte...

7 yorum:

  1. Ayol masallah gormeyeli kocaman adam olmus resmen Ege... Benim minnos da boyle olacak mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. Biz dışarıdan izleyenlere mi böyle geliyor yoksa çok mu çabuk büyüyor bu pıtırcıklar yahu? Tık tık tık maşallah diyorum. Süper şeker görünüyor Egecik..

    YanıtlaSil
  3. Ay maşallah çok güzel çocuk oldu bu Ege :))

    YanıtlaSil
  4. ben o egeyi alır
    prrr burrpp tırrrr
    dıt dıt dıt yapar
    yiyerek severim

    ece kıskanır mıki :D

    demek ateş yapıyor 6. ay aşıları ufff

    neyse bizde atlatırız

    ben özellikle sormuştum evelsi ay sağlık ocağında bir dahaki ay gelmeyelim mi yok mu aşı diye
    yok dediler bana!

    hep faklı uygulamalar ne acayip ya

    YanıtlaSil
  5. Bayılıyorum Ege'nin bu pozlarına :))binlerce maşallah.Gerçekten ne kadar çabuk büyüyor yada bana uzaktan öyle geliyor.

    YanıtlaSil
  6. Vejetaryen Kedi, olmaz olur mu? bir bakmışsın dıgıl dıgıl diye konuşmaya çalışıyor :) Ege bugünlerde biraz geveze. Tükürük saça saça konuşmaya çabalıyor :)

    İmge, büyüyor evet ya. Hem büyüsün istiyorsun hemde ne çabuk büyüdü diye sorguluyorsun. Garip bir durum :)

    Püstüklü Mama, he hee kimin yavrusu :P


    gSd, ayne bende Ece Hanımı :)

    Ateş değişken bir durum. Olacak diye bir kural yok. Belki Ece ateşlenmez. Ege'de aşırı ateşlenmedi zaten. Calpol verdim gece boyu yokladım. Fakat 2 gün ruh hali biraz bozuk gibiydi :)
    Aşının prosedürü aslında 6. ayda 4 aşı olarak belirlenmiş ama 5. ayda bazen ikisini yapıp 6. aya diğer ikiyi yapıyorlarmış. Yani normalde bebek 4 aşıyı 6. ayda olabilir problem yok.

    Bacaktan 3 aşı yapıyorlar ya son aşı yakan bir aşıydı. İşte o aşıda ağladı Ege. Gözünden yaşlar geldi. Ama çabuk sakinleştiği için kucağıma alır almaz sırıtmaya başladı yavrum. Ne yapalım gerekli mecbur ağlatıyoruz az biraz.


    Duygu, bir dünyaya gelsin hayırlısıyla bak nasılda zaman alıp gitmiş. Yeni doğan hallerini özlüyor insan. O zamanki kokusu duruşu bir başka. İlk bebekte insan hemen geçsin 3 ay diye stres oluyor ama inşallah ikincide yaklaşımım daha farklı olacak. Layıkıyla yaşayamadım o ilk günleri. Süt stresi zehir etti hayatımı. İkinci bebeğimde bunları problem edipte yavrumun en kıymetli zamanlarını bunalımla heba etmiycem.

    YanıtlaSil
  7. Ege nasılda güzel büyümüüş böyle anneciği daha sık fotoğraf çekmelisin her anı kıymetli onun ..
    Öpüyorum minik yakışıklıyı .

    YanıtlaSil