17 Şubat 2011 Perşembe

Sülümaaaan Nerdesiiiiin?

Bende bir adet Sülüman istiyorum :) Canım sıkıldıkça Sülümaaaan diye bağırasım var. Bugün evde dekorasyon günüydü yine. Ege'de tenis maçı izler gibi kafasını bir sağa bir sola çevirip beni takip etmeye çabaladı. Sık sık bu nasıl durdu sence Ege? Ne yapalım oğlum? İyi mi? gibi sorularıma sakin sakin sırıtarak, beni deli bu kadın edasıyla süzdü durdu.

Bir haftayı daha böylece bitirdik gitti işte. Önümüzdeki hafta itibarıyla Ege Bey et dünyasına geçiş yapacak. Kıymayla başlıyoruz bakalım. Dana etleri daha hormonlu yem yediğinden kuzu eti önerdi doktor. İlk besinleri en azından organik sebze meyve ve hormonsuz etten oluşsa iyi olur dedi. Elimden geldiğince düzgün bir şeyler yedirmeye çalışıyorum ama bunu delilik aşamasına getirmedim. Et konusunda hak verdim kuzudan kıyma çektirmek mantıklı geldi birde artık nerede köy tavuğu? nerede tavuk suyuna çorbanın şifası? o sebepten organik tavuk adında satılan tavuklardan almaya çalışıcam. Amaaan ne kadar uzattım di mi? İşte tam burada Sülümaaaan diye bağırabiliriz.

Ay! sahi o neydi öyle yahu? Kadın ortadan ayrılıyordu şehzade doğurucam diye. Bu ne abartı??? Normal doğum fobisi olanlar hepten tırsmıştır :)
Yıllardır sinemada dizide doğuran kadınları böyle feryat figan göstere göstere kadınları korkutup durdular. Bir son verilsin artık. Tamam az biraz zorluğu var ama gırtlak patlatırcasına bağırmak nesi? Öyle bağırarak bebeği itemezsin zaten.

Aaaayyy! Sülümaaaannn nerdesiiiiin ???

9 yorum:

  1. O Sülümandan her eve lazım....Hürrem Sultan bile şaşardı eminim o abartıya... Valide sultanın her şeyine bayılıyorum ama:))
    Ete geçiş hayırlı olsun, yarasın Ege'ye

    YanıtlaSil
  2. o sülümandan ben de istiyorum, arca yine ateşliydi sülüman gel kurtar bizi

    YanıtlaSil
  3. Kabusum oldu o sahne çığlık kıyamet yıktı ortalığı, eni konu tırstım normal doğumdan. O kadar da değildir dimi :(

    YanıtlaSil
  4. Ben normal dogum yapmadim ama 8 saatlik sanci sonucunda cok yaklastim. Cikardigim sesler vahsi seslerdi hatirladigim kadariyla :) "Sulumaaan" diye bagirsam da daha sert sozcukler eslik ederdi yaninda mutlaka :)

    YanıtlaSil
  5. Sülüman feci gözümden düştü bu bölümde! Bir "ruh esintisi" için sattı ya Hürrem'ini, yazıklar olsun ona!! Artık Hürrem'in Pargalı'dan alacağı intikam için izlerim bu diziyi. :)

    YanıtlaSil
  6. www.manavim.com'dan aliyorum ben organik ürünlerimi. Her cumartesi eve getiriyorlar. Tavsiye ederim. Internetten sipariş veresim yoksa ya da dışarıdaysam hemen Yasemin Hanımı arıyorum: 0555 820 86 20. 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  7. ilk bölüm gösterildi
    koc'A ya dedim
    "bak sana kendimi aşık ettirecem şimdi"
    bi şaşırdı baktı bana tuhaf tuhaf
    bende gözlerimi süzerek "sülüman" dedim

    "hah" dedi
    "senin çıkaracağın sonuçda bu kadar olur"

    :)
    eve sülüman lazım da
    bende hiç hürremlik yok bea...

    YanıtlaSil
  8. ay ilahi sen ne güldüm iyi geldi cuma cuma

    YanıtlaSil
  9. Lalenin bahçesi, Valide Sultan tam anlamıyla cuk oturmuş :) Güzel kadın gerçekten.

    Yeliz, geçmiş olsun. Şu ateşten nefret ediyorum :(

    Sessizce, herkesin doğumu başka. Kulağını tıka sadece kendi doğumuna yoğunlaş. Kötü hikayeleri okuma. Benim doğumum çok güzeldi. 14 saat sürdü ama çileli değil keyifli bir bekleyişti. Epidurali göz ardı etmemek gerek tabi. Üstesinden gelemeyeceğin bir şey değil. Hele bebek doğduktan sonra vücuda yayılan o enerji tarif edilemez.

    En sağlıklısı neyse o olsun. Her iki doğumunda fanatik savunucularından kaçın bence :)
    Sevgiler.

    Vejetaryen Kedi, Senin doğumun gerçekten zormuş :( Haklısın okkalı bir küfür patlatılabilirdi :)

    İmge, amaaan Sülüman değil mi? hepsi aynı :D

    Çok bilmiş, verdiğin linke baktım çok yardımcı oldu teşekkür ederim.
    Numarayıda not aldım.
    Sevgiler.

    gSd, al birini vur ötekine. Hürrem olacak halim kalmıyor benim. Ege Bey bütün Hürremliği zapt etmiş durumda :)

    Funda, ne güzel. Keyiflenmene keyiflendim :)

    YanıtlaSil