26 Ağustos 2011 Cuma

Cuma Yazısı

Bazen çok mız mız oluyorum biliyorum. Çok hoşlandığımdan değil ama böyle biriyim işte. Ben mızırdandığım zamanlarda beni babalayan yorumlar yazan çok güzel insanların olmasıysa süper bir şey.

Bu konuyu geçelim şimdi. Canımın çok sıkıldığı o gün Banu ve ben kaçamak yaptık. Memo eve erken geldi ve Ege ona emanet edildi. Biz kocaman hafif balonlardan oluşan ipe sapa gelmez konuşmalarımızla kafa dağıttık :)
Kanyon'da ki pahalı mağazalara girip,(Harvey Nicols!!!) 4000 liralık kotlara baktık. Ben püüh! bunu yer bezi bilem yapmam ayol! diyerek tavrımı koydum :) Bir kot pantalonun 4000 lira olması hadi onu geç, bebek zıbının 250 lira olması beni kendimden aldı. Sinirim tavan yaptı. Aç insanlar var bu dünyada biliyor musunuz?
Her daim fönlü ful makyajlı tezgahtarlara ters ters bakıp çıktım. Şaka gibi. Kot pantolon bu be!


Sonra, Ege kızamık çıkarır gibi kırmızı beneklere büründü. Hayır kızamık değildi peki neydi? Dün doktora gittik alerjik dedi. 6 aydır aynı şeyleri yiyor ne alerjisi anlamadım ama damla verdi birde krem. Neşesi iyi, yaramazlık ve keşfetme arzusu tavan yapmış durumda. Sevimli, mutlu bir çocuk. Ona sahip olmak gerçekten yegane mutluluk kaynağım.

Sonra, bugün Rabbit Hole filmini izledim ve bir sürü ağladım.


Uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Demek ağlayasım varmış. İnsan çocuk sahibi olduğunda her şey gerçekten daha bir başka oluyor. Hisli bir yaratığa döndüm. Gözümde yaş hazır bekler oldu.

Memo yarın ailesinin yanına gidiyor. Bayramda Taşköprü'de olucak bende annemde olucam. Yine bavul hazırlamam lazım. Yine yine yine...

Bayramdan sonra diyete başlıyorum. 5 kilo vericem. Peki nasıl? Sadece ekmeği kesip bilgisayar karşısında abur cubur yemeyerek :) Görün bakın demişti dersiniz.
Tabi önce buzluktaki dondurma stoğunun bitmesi lazım :P

Böyle işte. Sonra görüşürüz :)

3 yorum:

  1. Ege 250 liralık zıbını giyse mesela daha mı sevimli olacak:)) valla anında çişini yapar...

    O film hala elim altında gidip gelip elime alıp bırakıyorum. Cesaret edemiyorum izlemeye. Ne kadar acılı bir hikaye olduğunu tahmin edebiliyorum.

    İyi bayramlar iyi tatiller

    YanıtlaSil
  2. Aylık yüz liradan 40 çocuğa burs veririm 4000 lirayla.Saçmalamasınlar.Genelde çok kazananlar biz yardım yapıyoruz falan diyorlar da ben uzun zamandır bu işlerde çalışıyorum ağızlarında çoğunun,yardım falan yaptıkları yok.

    YanıtlaSil
  3. Izninlen pantolon fiyatina oha demek istiyorum ! :))))

    YanıtlaSil