24 Eylül 2011 Cumartesi

Gitmeden Önceki Gün

La Roux eşliğinde kahvaltı yapıyorum. Ege yanımda garip dans figürlerini sergiliyor. Kafamda bir sürü ıvır zıvır var. Zira yarın sabah Taşköprü yolcusuyuz. Kış gelmeden gidebileceğimiz son zaman dilimi önümüzdeki hafta olduğundan dede ve babaanne ziyareti amaçlı gezimizi yapmayı uygun gördük.

Bavulu dünden hazırladım ondan yana sıkıntım yok ama bir iki kıvır zıvır şeylerin alınması gerek. Unutulmamalı. Ne bileyim mesela cam rende veya biberon temizleme fırçası veya geceleri Ege'ye eşlik eden titreşimli müzikli kutunun pillerini şarj etmek için gereken alet gibi şeyler.

Bu ara bir sürü kitap okudum ama buraya not düşemiyorum. Bu hafta bu iki kitabı okudum ve ikiside okumaktan keyif aldığım kitaplardı.
Bu özelikle ilgi çekici bir kitap. Çin'de geçen bir dönem kitabı. Kadınların ayak bağlama ritüellerini anlattığı ilgi çekici bir konusu olan bir kitap. Tavsiye ederim. Bu arada, kitap Kanyon D&R'da 4 TL'den satılan kitapların standına konulmuş haberiniz olsun.

Marilyn için söylenebilecek ne olabilir? Kitapta buna biraz cevap bulunmaya çalışılmış. Biyografi okumaktan keyif alanlar için hızla okunup bitirilecek bir kitap. Fiyatı kitapçılarda 20 TL ama D&R'ın internet satışı 14.90 haberiniz olsun.


Dizi sezonu nihayet açıldı. House, Big Bang Theory, Fringe ve diğer hepsi sezonu açtı acayip keyifliyim.

Çay soğumadan bir bardak daha içip evin içine karışmam gerek.
Bana iyi yolculuklar :)

2 yorum:

  1. Hmm,demek bahar karları tavsiyesi,o halde ilk kitap listeye eklendi bile :)
    özlem

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil