16 Ekim 2012 Salı

SES

Sibel, yorumun beni aşk mektubu almışım gibi heyecanlandırdı :) Böylesi güzel bir davranışa karşılık vermemeyi ne kadar yabanıl biri olsam da kendime yakıştıramadım. Bundan sebep ses vermeye geldim. Geldim ama şimdi ağzımı açınca dert yanmaya başlayıp, kendime kum torbası muamelesi yaparım diye korkmadım değil. Aslında sesimin çıkmayışı bundandı. Buraya kafa ütülemeye gelmek istemedim. Hiç mi güzel şey olmuyor? Oluyor elbette ama bu aralar bana o eski Ruhdağı kafası hakim olduğundan, güzellikleri görmeyecek kadar kötülük doluyum. Nerede olumsuz bir şey varsa içine çekiliyorum. Bataklık gibi!

Neyse, başka ne yapıyorum. Açıkçası her gün hayatımda olan 3 şey var.

1- Kore dizileri :P
2- Yemek yapmak :+
3- Ege :D

Bunlardan başka en son, İhsan Oktay Anar'ın Yedinci Gün kitabını okudum. Kendime seramik bir demlik buldum. Sapı bambu. Yeşil çay ve bitki çayı gibi şeyleri içmek için. Normal demlikte içilmiyor mu? içiliyor elbet ama seramik olunca daha havalı. O yüzden seramik ve mümkünse bambu saplı olmalı. Sonra, tırnaklarımı yeniden ojeyle şenlendirmeye başladım. Şahane renkler çıkmış. Şu an acı yeşil biber renginde tırnaklarımla yazıyorum. Lakin uçları sıyrıldığından bu gece asetonla temizleyip pek sevdiğim bayrak kırmızısına boyayabilirim.

Bu aralar üstünden gelmem gereken en büyük sorunsa, Ege ve bezden kurtulma operasyonu ama bir türlü BAŞLAYAMIYORUM. Bu beni çok geriyor.

Genelde bu doğrultuda yuvarlanıp gidiyorum. Eylül ve Ekimden hiç bir şey anlamadım. Çok hızlı geçti. Sanırım ben kışa başladım çoktan :(

Üzgünüm Sibel, sesim ancak bu kadar çıkabildi.

Sevgiler.

4 yorum:

  1. ama çıktı ve güzel oldu...

    Yedinci Günü aldım ama henüz okumadım.

    sevgimle

    YanıtlaSil
  2. oh ne güzel oldu senden haberler:) ilginç yüzüklerinin renk renk ojelerinin fotoğraflarını koy gene:)) özlüyorum ben seni

    YanıtlaSil
  3. İyi ki çıktı sesin, ne güzel işte! Hep yaz böyle sen, ne olursa, ojelerinden bahset, dizilerden bahset, seramik demliğinden bahset ben okurum:) Ayrıca da kotumla aynı renk (zaten adı da My Denim olan) ojelerimle selam ederim:))

    YanıtlaSil
  4. Bu aralar yaptığın uğraşlarına bayıldım desem:)
    Ablam Kore dizileriyle geç tanıştın ama güç olmuyordur inş. :)
    (Geç olsun güç olmasına ithafen :D )


    YanıtlaSil