11 Kasım 2013 Pazartesi

Başarısızlığın Getirdiği Başarı!

Azıcık renk gelsin bloga dediysem de olmadı gitti uyduramadım bir şeyler. En iyisi bildiğim sıkıcı şablonlara geri dönmek dedim.

Amaaan bir can sıkıntısı var gibi üstümde. Saçımı değiştiremediğim için  bloga el atıyım dediysem de olmadı.
Malum bugün pazartesi ev hanımları için temizlik günü! Bende giderek kıdemli ev hanımı statüsünde yerimi sağlama aldığımdan, mevcut görevlerimi itinayla yerine getirdim. Evi çekmek, yerlerde vileda sopasıyla dört dönmek filan derken her yerim ağrıdı. Üstelik hiç yoktan durup dururken, daha demincek sol ayağımın baş parmağının altında bir şey çıktı üstüne basamıyorum. Dışarıdan hiç bir şey gözükmüyor ama ayağa kalkıp adım atınca, baş parmağımın altında bir boncuk varmış da üstünde yürüyormuşum gibi canım yanıyor.
Akşamları saat sekiz olduğu vakit bir uyku bastırıyor bana olduğum yere uzanıveriyorum. Gece geç yatıp sabah erken kalkmanın getirisi sanırım.

Ay! aman Allah, bu nasıl post böyle. İçimdeki yaşlı teyze tezahür etmekte. Biri geri itebilir mi?

2 yorum:

  1. :) herkesin emaaaan dediği saçmalamak istediği hatta böyle günlük işler yapmak istediği zamanlar olur.en azından benim :) alışcaz eve..hem ev çok keyifli..iş yerinde git iki o hanımla itiş iki bu hanımla itiş sonra patronla güç mücadelesi yap ezilmicem haklarım hukuklarım de :) zor işler..paşalar gibi al kahveni al kitabını yap kekini dilediğin film senin dilediğin dizi senin..ohhh missss..azıcık kanaat gerektiriyor ona da katlanmak lazım..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel özetlediniz. Aslında benimde kalbimden geçenler dediğiniz gibi ama bazen rahat mı batıyor ne?

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil