19 Kasım 2013 Salı

Dert Yanasım Var

Çok hastayım diyerek girizgah yapıyım ki, başından sonunu anlayın :)
Uzun zamandır böyle hasta olmamıştım. Benden sebep Egenin de hali harap oldu. Antibiyotik filan almadık çok şükür ateşlenmedi ama ben onun kadar dirayetli değilim. Allah bu çocuklara nasıl bir güç veriyor şaşırıyorum. Resmen on kaplan gücünde.
Tabi o dinleniyor ben dinlemiyorum. Gece uykuları Ege efendinin üstünü örtmekle ve sürekli ateşi filan çıktı mı endişesiyle geçtiğinden halim harap. Artık şöyle bir hastalığın sefasını süremez oldum. Çocuk sahibi olunca hastalığını filan rafa kaldırman gerekiyor. Allah anneleri de es geçmiyor. Onlara da yirmi kaplan gücü veriyor ki, çocukların ardında düşüp kalmasınlar. Gözümü açamaz haldeyken kalkıp Egeyle oyun oynadığımı hesaba katarsak ben bile kendime şaşıyorum. Gerçi gece inleyerek uyumaya çalıştım orası ayrı.

Bu hafta Memo şehir dışında. Dört gözle cuma akşamını bekliyoruz. Eskiden bu aylık seyahatler bu kadar koymuyordu ama artık Egenin büyümesi ve babasının yokluğundan duyduğu üzüntü beni pek yoruyor. Bir hafta boyunca babasının eksikliğini hissetmemesi için daha fazla efor harcıyorum. Burcu ve annem bende olmasa Ege kendini daha yalnız hissederdi. Ev kalabalık olunca daha keyifli oluyor. Ege babasını çok seviyor. Ona olan düşkünlüğünü kıskanıyorum ama böylesi baba hayranı olması hoşuma da gidiyor. Memo tam anlamıyla Ege için rol modeli. Ben ikinci sıradayım. Babası olmadığında bana daha düşkün oluyor ama aslında babasını özlediği için bende teselli bulduğunun farkındayım. Olsun Ege benim için hep ilk sırada.

Sahi halen kitap kargom gelmedi ama iş artık D&R'dan çıktı Yurtiçi Kargo'ya geçti. Ayın 14'ünden beri kendi semtimin şubesinde ve eve o kadar yakın ki, yinede zaman yetmedi diyerek kargo paketini getirmiyorlar. Sürekli şikayet e-maili gönderdim ama geri dönmediler. Şubenin telefonu bir türlü açılmıyordu nihayet bugün birisi lütfedip baktı. Bu arada benim kargo adedim 3 oldu. 3 ayrı yerden kargo paketim var ve bir türlü getirmiyorlar. Sebepse, benim oturduğum bölgeye servise çıkan elemanları hastahanede olduğundan aksama oluyormuş. Diğer servis elemanları kendi bölgeleri bitince mümkün olduğu kadar bizim bölgeye yetişmeye çalışıyorlarmış filan. İnat ettim onlar getirsin diye gidip kendim almak istemiyorum.
Çok güzel ayakkabılar almıştım hevesle bekliyordum ama bir türlü ulaşamıyorum. Kitaplar dersen ne sipariş ettiğimi bile unuttum artık.

Böyle işte, oh! anlatınca biraz rahatladım içim açıldı.

4 yorum:

  1. Yurtiçi kargo artık çok sorunlu. Bi ryarışmadan ödül kitap kazandım . Kargoya verildi diye mesaj aldım. Takip nosundan takip ediyorum. Kargo araca yüklendi kargo araçtan indi, kargo araca geri yüklendi, kargo şubede beklemede tam 20 gün...Telefon zaten açan yok. Sonunda ulaştığım biri kargonuz şu an paketiniz yanımda dedi. Aman tutun ben hemen alıcam dedim de ancak elime geçti...

    Geçmişler olsun diyorum, tüm şifa ve iyilik dileklerimle

    YanıtlaSil
  2. sipariş verdiğin kitapların ne olduğunu unuttuğun kısma çok güldüm :)inşallah geri göndermezler kargolarını, bu gidişle işi oraya götürür bunlar...

    YanıtlaSil
  3. Babaya düşkün çocuk iyidir, her zaman çok mutlu olmuşumdur. "Seni kim yatırsın oğlum?"dediğimde "Babam" cevabı almak kadar güzeli var mı:-)

    Ben de DR den çooook bekledim kitaplarımı, bir de adresim yanlış diye geri döndü üstelik. Hep aynı adres halbuki. Sinir olmamak elde değil.

    Son olarak da geçmiş olsun duiyeyim ve gideyim.

    YanıtlaSil
  4. Lalenin bahçesi, internet üzerinden sipariş verdiğim firmalar genellikle yurtiçi kargoyla çalıştığı için elim mahkum katlanıyorum.
    Vazgeçilmez değiller ama onlar bunun farkında değil gibi.

    Banu, çok pis inat ettim bir şekilde gelecek bu paketler.

    Handan, evet evet bende çok memnunum hele akşam uykuya yatırma kısmı en olumlu tarafı :)

    YanıtlaSil