12 Kasım 2013 Salı

Her Güne Yeni Post İlkesine Uyma Çabası

Aslında daha sık uğramak istiyorum bloguma ama  içimdekileri kusma duygusu eskisi gibi yoğun değil. Yazacak ne var ki ???
Ege
.
.
.

Başkaca da bir durum yok gibi :)
Neyse, enseyi karartmayalım. Bir bakalım kişisel günlüğüme yazacak neler var. Öncelikle bugün salonun tül perde yıkama işi var ki, ilk camın tülüyle bu işe start verildi. Camları pazar günü sildiğim için sadece tülleri yıkayıp asma işi beni çok zorlamaz diye düşündüm. Kaç kaç nereye kadar?
Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyardan gideceksin. Evden kaçamayacağıma göre mecburi hizmetleri yapmak boynumun borcu.

Bunu geçelim şimdi gelelim D&R siparişime. Daha öncede bir kez sipariş verip yaklaşık 3 hafta kitap beklediğimi unutmuş olmalıyım ki, aynı işi ikinci kez yapıp kitap siparişi verme gafletinde bulundum. Şu an içinde olduğumuz ikinci haftada da, tedarik sürecinde yazısından öteye geçemedim. Acaba sipariş ettiğim kitapları sıfırdan mı bastırıyorlar veyahut bu kitaplar Yemen'den mi geliyor? Neler oluyor anlayabilmiş değilim. Bekliyorum sadece.

Bu ara izlediğim bir Kore dizisi yok. Şu an yayında olan dizilerin bitmesini bekliyorum ki, seri bir şekilde izleyebileyim. Dizi izlemiyorum ama tam 366 bölümlük BLEACH isimli bir anime izliyorum ki, evlere şenlik.


Tabi birde halen izlediğim Amerikan dizilerim var. Mesela Greys Anatomy sonra illaki The Big Bang Theory ve How I Met Your Mother  birde Bones var. Yeni dizi ilave edemiyorum çünkü başlarsam takip etmeden duramıyorum. Allah'tan House M.D ve Fringe bitti. Arada açıp baktıklarımı saymazsak tüm sezonlarını izlediğim diziler şimdilik bu kadar. Daha ne olsun!

Artık, kitap oku, ekrandan bir şeyler izle ve ev işi yap üçlüsünden başka bir şey yapmaz oldum zaten.
Böyle işte.

3 yorum:

  1. How I Met Your Mother ve Bİg Bang Theory favorilerim. HIMYM bu sezon bitecek diye okumuştum doğru değildir umarım.

    YanıtlaSil
  2. İdefix'ten niye sipariş vermedin canım ya, maksimum 3 günde elinde... Hepsiburada.com'da da ertesi gün elinde ama ben alışkanlıktan hep idefix'i kullanıyorum. Günlük hayatın sıkıntısı hepimizin üstünde emin ol, çalışanların da, çocuksuzların da. Huzurumuz olsun yeter ki. Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. Banu, bu sezon son olduğunu bilmiyordum :(

    Sibel, aslında bende genelde idefix'ten sipariş veriyorum. Bu D&R'dan verdiğim ikinci siparişim.
    Aradığım bir kitap vardı idefix'ten ulaşamadım o kitabın hatırına böyle oldu.
    Bende seni öptüm.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil