27 Temmuz 2014 Pazar

Karabasan



Tövbe Bismillah bu gece rüyamda kıymetli başbakanım ve kıymeti ondan eksik olmayan cumhurbaşkanımı rüyamda gördüm. Sırtıma pelerin koydu cumhurbaşkanım canımın içi kıymetli cumhurbaşkanım acaba bana el verip gel kardeş sen cumhurbaşkanı  ol da herkes  rahatça bir arkasına yaslansın mı demek istedi???

Tamam mühim bir şahsiyet olduğumu ben zati ezelden beri biliyorum da onların bendeki bu cevheri görmesi ve dahi ayağıma kadar gelip bana pelerin giydirmeleri gözlerimi yaşarttı! Biraz sonra canımın içi başbakanım başıma tacımı takıp, elime sünnet asasını da verecek ve beraber yürüdük bu yollarda diye şarkı söyleyecektik emindim. Emindim yahu! gel gör ki, Ege topuğuyla yanağıma ölçülü tekmeler atarak uyandırmasaydı daha neler olacaktı kim bilir?

Ah! sahur yemekleri ah! sen bana bu yıl reflü ve karabasan olarak döndün. 1 aydır devam eden bir birinden abuk rüyalar ve mide krampları  hadi uğurlar olsun size. Seneye inşallah bir daha aynı gazla devam ederiz. Ben ülser olmaya yol alırken, ülke kim bilir ne hallerde olacakken, seneye görüşürüz Ramazan...


2 yorum:

  1. Rüyada devlet büyüğü görmek iyiye işarettir de sen bir de pelerin kapmışsın :) Çok güzel. Aslında ben de çok fantastik rüyalar bekledim bu ay ama olmadı :)

    YanıtlaSil
  2. Fahri cumhur olmuşsunuz bence. Hangi üniversiteden acaba, rüyada ipuçları var gibi.. :)))

    YanıtlaSil