24 Mayıs 2009 Pazar

Yeni Haftaya Başlamadan Evvel...

Çok yoğun geçen bir hafta daha bitti. Yeni haftanın başlamasına çok az kaldı. Bu pazar günü neden bu kadar hızlı geçer anlayamıyorum.

İş yerinde çok yoğun çalıştık bu hafta. Cumartesi günüde işe gittim. Bunun sonucunda sabahtan beridir sürekli tik şeklinde seğiren iki adet göze sahip oldum. Ne mutlu bana. Bu yaşıma bir daha geri dönebilecek miyim? Neden kendimi bu kadar hor kullanıyorum sanki.
Neyse, dün işten çıkınca Memo'yla buluştuk. Ne sabah kahvaltısı ne öğle yemeği yemediğimden çok acıkmış bir şekilde bir sürü sağlıksız şey yedim. Sonra sinemaya gittik Melekler ve Şeytanlar'a. Film başlamadan evvel bir sürü jelibom aldım. Şu vampir dişleri şeklinde olanlardan. Onlarla bir süre Memo'ya maymunluk yaptıktan sonra film başladı zaten. Ben filmi beğendim. Kitabı okumadığım için sadece filmi izlemeye gitmiştim. Mukayese etmeye çalışmadan izlemek keyifliydi. Tom Hanks'in olması yeterli zaten benim için :)

Film sonrası Memo'nun yazlık dolabı için pantalon ve gömlek aldık. Ayy! çok zor beğeniyor çok!!!
Eve gelince direk yatıp dinlendik sonrada saat 22:00'de kalkıp yoğurtlu erişte yaptım. Çok sağlıksız bir yemek düzenimiz vardı bu hafta. Neyse, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.
Bu arada, bu ay yaz tatilimizide ayarladık. Haziranın yedisinde bendeniz Memo'suyla beraber Antalya\Belek yollarında olacak. Bakalım verdiğimiz paraya değer umarım.
Temmuzda düğün olduğundan, ağustosta Ramazan gelmesinden sebep en iyisi Haziran dedik. Gitmemize az kaldı diye habire yapılacaklar listesi hazırlıyorum. İş çok ama hiç oralı değilim. Halen bikini almam lazım diye dolanıp duruyorum.

İşte böyle. Gidip gözlerime çayla pansuman yapıp biraz uzanayım. Göz doktoruna gitmem lazım. Bak işte bu da yapılacaklar listesinden bir madde. Off!

4 yorum:

  1. Şimdiden iyi bir hafta iliyorumm. Ne güzel tatil planı yapılmış. Bu yıl bizim iş karışık. Gamzen'nin mezuniyeti ve kep töreni var. Devam eden iş görüşmeleri var. Ben geçen yıl Ordu'ya gidememiştim bu yıl gidip Annemin kabrinde ziyaret etmek istiyorum hem de özledim. Ağustos da Ramzan yani her şey karışık şu anda. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Lalenin bahçesi, bloğunuzda da söylemiştiniz yoğun bir yaz programınız var ama umarım araya bir kaçamak sığdırabilirsiniz.
    Yatmadan evvel bir bakıyım bloğa dedim 1 yorum yazısını okur okumaz kesin lale hanım yazmıştır diye geçti aklımdan yanılmamışım :)

    Güzel bir hafta dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ah tatil ah :) ne güzel. geçen sene çok gezmiştik. ama bu sene pek plan yapamıyoruz. size iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  4. Umarım küçük bir kaçamak yapabilirsiniz Denizanası :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil