22 Haziran 2009 Pazartesi

Balkondan Gelen Rüzgar Çanının Sesi Eşliğinde Yazılan Post!

 
Posted by Picasa


Çok dolu bir haftaydı ve bitti gitti. Cumartesi günü tüm gün çalışmanın ödülü olarak bugün işe gitmiyorum. Annem ve Burcu bende, bugünü alış veriş günü ilan ettik. Sonra Banu bugün işe başladı çok mutluyum istediği gibi bir iş buldu, hemde evlilik öncesi. Hayat mükemmel bir nizam içinde akıp gidiyor. Pazar günü gelinlik siparişide verildi ve evinin perdeleride seçildi. Temmuz başında ev tam anlamıyla yerleşmiş olacak. Tepe Home'dan beklenen koltuklarda o zamana kadar teslim edilecek her şey tıkır tıkır işliyor.

Memo ise çoktan Bolu'ya doğru yol aldı. Bir hafta yok yine. Bir an önce bitsin bu hafta...

Neyse, herkes mutlu ama ben daha mutlu.
Bakın ne buldum.



Tıpkı toprak altından yeni çıkmış bir Troya hazinesi gibi durmuyor mu?
O benim yüzük koleksiyonumun en nadide parçalarından biri. Anında vuruldum ona. Halbuki küpe almak istiyordum ama tam anlamıyla neye niyet, neye kısmet oldu.

Bugün evdeyim diye acayip mutluyum. Annem kardeşim yanımda, daha da bir mutluyum. Memo'yu yolcu ettikten sonra yatamadım. İlk iş balkonu yıkadım, sardunyalarımı ve adını bilmediğim diğer çiçeğimi suladım ve çamaşır mak. bir posta çamaşır attım. Ardından kendime bir kahve yaptım ve oturup evin sessizliğinde kendimi dinledim. Sonrada blogumu açtım işte. Bakalım gün neler getirecek. Hepiniz için keyifli bir hafta başlamıştır inşallah.

Sahi unuttum, bu akşam Burcu'yla nostalji gecemiz var :) Bolca patlamış mısırımız, abur cubur jelibonlarımız var hepinizi bekleriz.

7 yorum:

  1. Ayyy ama olmamış ki şimdi bu foto. Gözlerim yerinden çıktı bakarken.

    Kayıp yüzük ne oldu bu arada? Bulundu mu?

    YanıtlaSil
  2. Sinem'cim yüzüğümü buldum. Çöpten çıktı :(
    Hiç bir şey söyleme lütfen :)

    Buda bir başka harika şey, bakalım onu ne zaman kaybedicem :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir yazıydı , daha okurken içim huzur doldu. Canım elmalı kurabiyeler yapmak istedi, mutfağım tarçın vanilya koksun istedi. GRACE benim gençlik filmim ne güzel sizin de hoşuna gittiğini görmek. Bzaen bir Mirellie Matheu koyuyorum cd çalara, kızlar ayy annem yine tarihi eserlerini dinliyor diyorlar:)))
    Düğün hazırlıklarında da kolaylıklar diliyorum.
    Ve dileğiniz dileğim olsun bu hafta çabucak ama çok güzel geçsin. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Yuzugunun kaybolma faslini kacirmisim ama bulmana sevindim :)

    Esim beni tavlayamabilmek icin Grease in muzikaline goturmustu Londra'da :) Zaten ne olduysa bu muzikal ve "Simyaci" sayesinde oldu.Simdi gorunce sayfanda aklima geldi'son dakikaya kadar nereye gittigimi bile bilmiyordum.
    Hey gidi gunler hey , nerede kaldi o suprizler ....

    YanıtlaSil
  5. Lalenin bahçesi, bende sıcacık yorumlarınızı okumaktan müthiş bir keyif duyuyorum.

    Sevgiler :)

    Yeliz, son cümlene katılıyorum :( nerede o süprizler. Anadolu Kavağı'nda balık yemeler, eve gülle gelmeler.. hıı Memo! sana söylüyorum nerde süprizleeer nerdeee!!!

    YanıtlaSil
  6. çok keyifli bir postmuş bak kaçırmışım şimdi okudum:)

    YanıtlaSil