31 Aralık 2010 Cuma

Uyku Halleri

Bu gece çok huzursuzdu Ege. Hem uyumak istiyor velakin sinirinden uyuyamıyor. Hep kaşları çatık. Gece bir iki kez kalktım üstünü örttüm, emzik verdim ama pek emzikle arası yok. Birde titreşimli bir zımbırtı var park yatağa takılıydı eskiden ben şimdi gece uyanmalarında sakinleştirici etki yaratıyor diye büyük yatağa koydum. Onu açtım filan ara ara sakinleşti. Son kalktığımda saat 02:30 filandı bir daha kalktım baktım saat 06:15 ve Ege bu halde.




Uykusunda yüz üstü dönmüş. Birden panik oldum nefes alıyor mu? ağzı kapalı mı? ne zaman döndü ???
Sonra dikkatlice bakınca huzurla uyuduğunu gördüm. Ama oda ne? daha yakın bakınca ellerinin ağzında olduğunu ve kaşlarını çattığını gördüm.(Anasının oğlu, illa kaşları çatılacak!)

( O uykulu haliyle yaptığına bak. Gündüz dönsün diye gözünün içine bakıyorum ama o sırtıp sadece yan dönüyor ne zaman odadan ayrılsam bir bakıyorum yüzüstü dönmüş.)

Bu hale sebep dişleri yani. Sızısı var ve o uykulu haliyle dişlerini kaşımaya, bir yandansa uyumaya çabalıyor oğlum :(





Sonra mama yapıp verdim. Biraz daha sakinleşmiştir diye yatağa yatırdım lakin kaşlar yine çatık!



Şu an itibariyle uyumaya devam ediyor :)


* Ben çocuğumun kaşının çatık olmasının nedenini şimdi anladım. Aptal kafalı ben gece modunda çektim fotoğrafları daha hava aydınlanmamış olduğu için doğal olarak flaş çakıyor bu durumda. Zavallı oğlum öğreniyorum fakat kolay olmuyor :D Özür, özür, özür....

* Bu arada fotoğraf mak. gece modu süper çekiyormuş :P

* Ayrıca tarih ayarı yanlışmış :(

12 yorum:

  1. Çok tatlı maşallah. Küçük adam. İnan geip ısırasım geldi o minik yanaklardan. Diş dönemi çok sıkıntılı oluyor yavrular. Allah kolaylıklar versin. Bizim kız ilk dişini heyecanla beklediğimiz tatil sırasında çıkarmıştı:( Tabii dönünce bir oh demiştik:)

    Öpüyoruz ikinizi de...

    YanıtlaSil
  2. dişler çıkarken bir süre daha böyle devam edecek. zor biliyorum ama alışmaya çalış annesi. o da çok sıkıntı çekiyor şu an
    mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim sizlere:)

    YanıtlaSil
  3. canımmm bu yılbaşı yanında Egecik var ne kadar inanılmaz değil mi?
    inşallah minik dişler bir an evel çıkar. Size ailecek çok mutlu ve gülücük dolu bir yıl dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı maşallah, harika fotoğraflar bir an kokusu burnuma geldi sanki.. uyusunda büyüsün :)Sevgiler , Pınar

    YanıtlaSil
  5. Canım Ruhdağı,Sana,Ege"ye Memo"ya sağlıkla,mutlulukla bol şansla gelsin yeni yıl...sevgiler size de laleninbahçesi kabilesinden....

    YanıtlaSil
  6. 41 kere maşallah oğlunuza:) Allah bağışlasın.Allah analı babalı büyütsün.Yeni yıl dilekleriniz için çoook teşekkür ederim.Bende size ailecek sağlıklı,mutlu,huzurlu nice güzel yıllar geçirmenizi diliyorum.her şey gönlünüzce olsun.sevgilerimlee:)

    YanıtlaSil
  7. benim kucuk 10 aylik oldu . ama hala dis yok :p takma dis yaptiricaz galiba :))

    YanıtlaSil
  8. Annesi minik Ege'ye talibim..!!
    Büyüyünce motorsikletinin arkasında annesini gezdirdikten sonra bir tur da benimle atar mı acaba?? :))

    Yeni yıl dileğiniz için teşekkür ederim ben de, umarım Ege hep böyle sizi üzmeyen bizi mest eden şeker mi şeker bi bebek olarak kalır, biz de zevkle izlemeye devam ederiz. Ege'yi ve müstakbel kardeşlerini..:)) Afiyet ve neşe dolu günlerde hep bir arada ve huzurlu olmanız dileği ile..

    YanıtlaSil
  9. çok mutlu olsun ege,
    anneside,
    tüm sevdikleride.
    nicee nice güzel yıllara.

    YanıtlaSil
  10. Kiyamam... Insallah en kisa surede atlatir bu donemi. Neva simdiden ellerini yalamaya basladi. Bayiliyor sapir supur emmeye.
    Bu arada battaniyeyi nereden aldigini sorsam? Ben de kizima alayim dedim. Erkenden dogunca biraz hazirliksiz yakalandim, hala eksikleri var.

    YanıtlaSil
  11. yeni senede de sağlık olsun bol bol huzur olsun. miniğin bereketi bol olsun. annesinin babasının sevenlerinin yüzü gülsün onun sağlığına, güzelliğine.

    YanıtlaSil