1 Şubat 2011 Salı

Medusa


Şu an o kadar kederliyim ki...
Çok üzgün ve yorgunum. Kendinden sıtkı sıyrılmış biriyim. Nefret ediyorum kendimden!
Uçurumun kenarından boşluğa bırakıvermek istiyorum kendimi.

Saçmalıyorum di mi? Ama yok az bile söyledim.

Bugün benim ihmalkarlığım yüzünden Ege zarar görebilirdi. Bu sebepten kendimi lime lime kessem şimdi gıkım çıkmaz. Hatta bir kırbaç olsa kendimi kırbaçlamaktan çekinmezdim belki ancak o zaman kendime olan öfkem biraz dinerdi.
Nefret, nefret, nefret ediyorum senden RUHDAGI!

11 yorum:

  1. o kadar benzer gidiyoruz ki seninle. bu ay dönümleri yazılarını okuduğumda ben bunu kopyalayıp yazayım aze için diyorum. sonra şimdi de bu. bu akşam aze kucaktayken gazeteliğin aynasına bakarken kafasını öne eğip çat diye aynaya kafa attı. hala ödüm kopuyor bir şey olmuş mudur diye.
    ama kendine kızma. düşünme bile artık. iyiler, geçti gitti. daha çok dikkat edeceğiz.

    YanıtlaSil
  2. sen asla ona zarar veremezsin...Ne kadar sağlıklıysan o kadar yararlısın Ege ye...her ne olduysa artık unut...0layı kafanda canlandır...sonra sil yerine Egenin gülen yüzünü koy...olayı iyiliğe güzelliğe kodla...unut
    Sevgimle

    YanıtlaSil
  3. Ben de Lalenin bahçesine katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben hala erken dogum yaptigim icin kendimi suclayip uzuluyorum ama aslinda yasanan hersey kader ve sen cocuguna isteyerek zarar verecek son kisisin dunyada. Kendini suclamakla hem kendini hem de dolayli olarak Ege'yi uzersin. Dusunmemeye calis.

    YanıtlaSil
  5. Gecmis olsun da.. Bu kadar acimasiz olma kendine karsi lutfen.

    YanıtlaSil
  6. Ruhdağı sen annesin. Herzaman Ege'nin annesi olacaksın, onun hayatındaki onu koşulsuz her durumda sonsuz sevecek temel direğisin sen. ne yapsan ne etsen bu değişmeyecek. kendine acımasız olma. daha önce hiç bebek bakmadın ki sen. arasıra maalesef üzücü kazalar olabilir. Annemle teyzem beni yıkarken boğazıma su kaçırmışlar mesela bebekken, nefes alamamışım bi an. (üstelik ikisinin toplam 6 çocuğu var) şimdi dalga geçiyorum, beynime oksijen gitmedi sizin yüzünüzden böyle deli oldum diyorum:)))
    sen sakin ol, mutlu ol. çünkü Ege'ye asla zarar vermezsin, kazalar her zaman olabilir, onu koruyacak olan da sensin. ne olur kendine eziyet etme. sen çocuğunu çok seven harika bir annesin.

    YanıtlaSil
  7. merhabalar..eğer başınıza gelen bir ev kazası ise, inanın ki onlar büyüdükçe bu kazalar artacak ki bu da onların büyüdüğünün bir göstergesi..bize düşen bu tehlikeleri minimuma indirgemeye çalışmak..2.5 yaşındaki oğluşumla neler atlattık :) hiç hasta olmasınlar, hiç düşmesinler, hiç zarar görmesinler istiyoruz ama maalesef herşey biz insanlar için..her daim oğlumun ve tatlı minik kızımın sağlıklı bir birey olarak büyüdüğünü görmek için dua ediyorum..

    YanıtlaSil
  8. Sen ne kadar saglıklıysan ruh olarak bebegınde o kadar saglıklı olucaktır ınan buna..
    Hem adı ustunde ev kazası ne yaparsak yapalım bazen bıseylere engel olamayabılırız de Allah korusun mınıklerımızı ona emanet olsunlar...
    Biz düşe kalka buyumusuz annemız bızi korumadımı zannediyorsun?
    gecmıs olsun opuyorum ellerınden mınık mucızenın

    YanıtlaSil
  9. Kendine haksızlık etme lütfen.Harika bir annesin.Hem sen iyi ol ki minik Ege de mutlu olsun.Unut her ne olduysa.Düşünme artık sevgili Ruhdağı.

    YanıtlaSil
  10. vicdan yapıyorsun ama nolur yapma kendini üzme! olan oldu! egenin senin pozitif yaklaşımına ihtiyacı var

    YanıtlaSil
  11. Çocuklar düşe kalka büyüyor. Küçük kazalar bir anlamda onlar için deneyim de oluyor. Dikkat etmeyi öğreniyorlar. Üzülme, hepimizin çocuğu düşerek büyüdü, hepimiz sizin gibi üzüldük, ama şimdi uzaktan bakınca abartmışım diyorum.
    Küçük kızım bebekken düştü. Kamptaydık, alt ranzada altını değiştiriyordum, yanımdaki bezi aldığım anda düştü. Meğer yatak ranzadan büyükmüş, çocuk biraz hareket edince yatağın boşluğa gelen yerinden kayıverdi. Ve yeni çıkan dişi kanadı. Mahvolduğumu hissetmiştim. Büyüyünce ontodontiye götürdüm. Hasar yokmuş. Bu sayede çene yapısının dar olduğunu öğrendik. Kısa bir süre tedavi oldu. şimdi dişleri inci gibi...
    Geçmiş olsun, öpüyorum Ege'yi. Tüm çocuklar sağlıkla büyüsün.

    YanıtlaSil