9 Mart 2011 Çarşamba

Harala Gürele

Sabah 06:18 ben henüz yatağıma gidemedim. Neden? çünkü çalışıyorum :( Evet evden çalışmak böyle bir şey işte. Dışarıda kar yağmış az önce perdeyi açınca gördüm. Oğul mis gibi uykularda yatarken annesi tıkı tıkı bilgisayar başında çalıştı durdu. Lakin evde ofisteki gibi hızlı çalışamıyorum ne yazık ki!

Bugün tam gün ofisteydim ve oğlumu çok özledim. O beni daha çok özlemiş. Sıkıldı dedi annem. Öğleden sonra somurttu dedi. Tüm gün evde olmamak kabus gibi bir şey. Bunun sürekli olduğunu düşünemiyorum. Tüm gün çalıştım sonra evde devam ettim hiç uyumadan ama çakı gibiyim. Zerre uykum yok uyuşuk değilim hatta birazdan makinaya kirlileri atıcam garip doğrusu. Saat sekizde Ege uyanacak ve onunla yeni güne merhaba denilecek. Başka zaman olsa öldüm bittim derdim oysa şimdi uykusuzluk veya yorgunluk bir şey ifade etmez oldu. Geçen haftadan beri yoğun iş temposuyla harmanlanmanın sonucu migren ataklarım tavan yaptı ama sürünecek zamanım olmadığından bol ağrı kesici yutulup geçmiş gibi yapılarak günü kurtarma çabasında harmanlandım gitti.

Ben böyle debelenirken bloglar kapandı yine!!! Az önce DNS ayarlarını değiştirip girdim bloggera. Gün geçmiyor ki insan memleketinde yeni bir hayal kırıklığına uğramasın değil mi? Ağız dolusu okkalı sundurmalı küfürler edicem karışmayın zira uyarıcı madde kullananlardan bile enerjik bir haldeyim şu an. Düz duvara tırmanabilir parende ata ata mutfağa gidebilirim. Her an her şey olabilir yani.

Hımm ne demiştim evet evet uyumadım ama manyak gibiyim hiç yorgun değilim zihnim acayip açık demiştim. Öyle öyle valla süperim yani. Birazdan annelik mesaim başlayacağı için filan acayip enerjik hissediyorum kendimi. Karda yağmış zaten Oh! mis gibi. Ben görmedim tabi yağarken perde kapalıydı zira ben çalışıyordum. Zaten çalışırken nasıl görücem ben dışarıyı perde çekik kitlenmişim ekrana. Cezayir'de saçma salak bir gökdelenler silsilesi yapılsın diye debelenirken ne işim olabilir karla filan. Lütfen yani çalıştım ben borumu kardeşim. Evet aslında boru. Tesisat borusu lakin bağlanamıyor o konuştuğumuz yerden kiriş var zira. Kirişin ordan geçmiyor boru. Eee! nerden geçecek peki? işte ben onu düşünürken kar yağıyor İstanbul'a ve benim hiç haberim olmuyor. Boru geçirilebildi mi peki? En münasit yerden itina ile!!!

Hımm ne demiştim evet evet uyumadım ama manyak gibiyim hiç yorgun değilim zihnim acayip açık demiştim. Birazdan Ege uyanacak ve ben zıpkın gibi hazır olda karşılıycam demiştim.

Birde kar demiştim yağmış öyle habersizce...

3 yorum:

  1. amaanınnn işe başlanmış da yoğunlaşılmış bile...
    bu gıcık blog kapatma olayı ile resmen geri kaldım alemden, haberlerden.

    koklayıver o mis kokulu minnak oğlunu :)

    YanıtlaSil
  2. Annelik hali insana ekstra ve bir güç veriyor. Tam gün çalışmak kulağa çok korkunç geliyor ama o günler benim için çok uzak değil sanırım. İş temposu hep böyle yoğun mu olacak peki. Yani sen hep böyle uykusuz mu kalacaksın.

    YanıtlaSil
  3. o oğul mis gibi uyusun diye uykusuz kaldığını düşünürsen nasıl seversin o uyukusuz geceleri.
    Blogger çok keyifsiz oldu. Aynı ağdan hizmet aldığımız halde Gamse ve Ben normal giriyoruz bloğa Naziş'in bilgisayarında anlı şanlı mahkeme kararı:))
    karın kendinin bile haberi yok ki yağdığından oaraya buraya uçuşan bi kar burada...
    Sevgimle

    YanıtlaSil