5 Nisan 2011 Salı

Puslu

Hayat öyle hep aynı düzende akıp giderken araya küçük nüanslar giriyor. Mesela şimdilerde işe gitmek hayatımın güzel bir nüansı oldu. Ne ironi ama! Bu ay işe gidebileceğimi sanmıyorum zira önümüzdeki hafta Kastamonu/Taşköprü gezimiz var. Babaanne ve dede ziyareti yapılacak. Ben dönünce annem 20 günlüğüne Umre ziyareti için kutsal topraklarda olacak. Dolayısıyla Ege'nin bırakılması mümkün değil.

Geçen hafta her gün sabah-öğle arası işe gittim. Sabahları kahve çörek ikilisiyle kahvaltı yaptım eve dönerken kitapçılara uğradım.

Geçen haftanın ganimetleri bunlardı.


Nazlı Eray'ı kaç zamandır almak istiyordum muradıma erdim. Anı kitaplarını bir ayrı severim. Nazlı Eray'ın annesine aşık oldum bu arada. Çok güzel bir kadın çok.
Murakami'yi bir haftalık seyahatimize sakladım ama dayanamıyorum zira Murakami gidip gelip ucundan tırtıkladığım çıtır bir ekmek gibi.

Şu bloglar kapandı açıldı ya, mundar oldu sanki. Elim bloga gitmiyor. Aklımdaki şeyleri yazamıyorum. Bir tutukluk var. Sanki sevgilimle arama yalan girmiş gibi. Ayrılıp barışmışız gibi. Yine eskisi gibi olsun istiyoruz ama artık asla eskisi gibi olamayacağını ikimizde biliyoruz.
Nazlı Eray'ın ilk aşkının ismide Ege. Lakin gençlik aşkı kırık bir kalple İstanbul'dan kaçmasına sebep olmuş.

Benim Egecim kalp kırar mı acaba ? Yok yok yapmaz benim oğlum öyle.

6 yorum:

  1. Bu yakışıklıkla kırar gibi geliyor. :)

    Kırmasın inşallah. Hep çok sevsin çok sevilsin...

    YanıtlaSil
  2. Çok can yakar bu yakışıklı bence :)

    YanıtlaSil
  3. Nazlı Erayı çok severim,ben de alıp okuyacağım.Murakami'nin henüz bir kitabını okudum,devamı gelecek gibi...Siz de yeni kitaplarınızı sevgiyle okuyun:)

    YanıtlaSil
  4. murakami'ye bulaştıranlardan biri de sensin:) sahilde kafkayı elimden düşüremiyorum.
    kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. ne yalan söyleyeyim , kalp kırmazssa sa biraz can yakar gibi geliyor bana...
    Haşlanmış Harikala diyarını okudum, Nazlı Erayîn kitabı da baş ucumda duruyor:))Böyle ortak kitaplar okumayı çok seviyorum.
    Sevgimle

    YanıtlaSil
  6. Heidi, inşallah kırmaz kimsenin kalbini. Sevsin sevilsin inşallah :)

    ÇokBilmiş, he heee.. küçük kaçamaklar olur arada :)

    Baykuş Gözüyle, Nazlı Eray beni ruhen yordu biraz :) anlam veremedim bazı davranışlarına. Okuyun bakalım siz ne dersiniz.

    Yeliz, iyidir iyi. Murakami göze parlaklık verir. Lense filan ihtiyaç kalmaz :)
    Öptüm.


    Lalenin bahçesi, demeyin çok sevindim. Murakami'yi seyahate sakladım ama Nazlı Eray'ı okudum çoktan. Hayatındaki bazı şeyler beni çok yordu siz ne düşüneceksiniz bakalım.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil