11 Kasım 2011 Cuma

Homur Homur Homur

Yazamıyorum. Daha doğrusu kendimi salak gibi hissettiğim bir dönemden geçiyorum (evet yine) anlatmak istediğim şeylerin hiç birini kelimeye dökemiyorum aslında işin doğrusu dökmek istemiyorum.
Peki ama neden? çünkü tembelim, miskinim, uyuşuğum. İşte ben!

Bütün gün koca bir hiçlikle geçip gidiyor yine. Sene bitti gitti. Amaçsız ve beyhude dolanıp duran, dert yanan, kendi kendinin kafasını yiyip bitiren tam anlamıyla ruhu bedenine eziyet olan bir adem evladıyım ben. Suçu kapalı havaya atıp sıyrılmak isterdim ama ne yazık ki, ne olduğumu gayet iyi bilen biri olarak parlayan güneşinde çoğu zaman bir işe yaramadığının farkındayım.
Bu ruh haliyle ne hikmetse yeniden Dostoyevski Bey'in hayat öyküsünü okuyup hepten dertlenen bendeniz, Aniiyy! ne hayatlar var bir silkin kendine gel diye kendimi dürtüklemem sonucu olarak, bari bir değişiklik olsun diyerekten bu satırları yazmaya yeltendim.

Istırap ve sara nöbetleri ve dahi parasızlık ve birde kumar aşkı olan Dostoyevski Efendi sana dertlendim bolca ama sonra durup kendime baktım hepten moralim bozuldu. Bu moral bozukluğuyla Ecinniler gibi bir şey ortaya koyamayacağım malumunuz. Bundan sebep en iyi yaptığım şeyi yaparak dert yanayım, kendimden şikayet edip itin anüsüne sokup çıkartıyım dedim. Gerçi beni bu kesmez amma nihayet bir şişe Kalecik Karası ellerinizden öper sanırsam. Gerçi eskisi gibi şişenin sonunu görebilme lüksümüz yok zira çoluk çocuk ve dahi sorumluluk sahibi biri olaraktan, kendime ikinci kadehi hor görsemde bugünlük neden olmasın?

Sizin sara nöbetleriniz varsa benim de mis gibi migrenim var Fyodor Bey!
Ne haber ???

5 yorum:

  1. Parlayan güneş neye yarar , ben de heves olmadıktan sonra :))))

    YanıtlaSil
  2. Bahar Karlarım, Ruh Dağım, aynen senin gibiyim...Blog alemi beni buna pek yakıştıramasa da yank yapmayan dalar peşindeyim ki sesim dahi dönmesin bana... Kalecik karası iyi gelir diyosun yani , bende de öküz gözü var ...gel şişe tokuşturalım.

    YanıtlaSil
  3. o dalar, dağlar oluyor, klavyenin ğ si şöyle bir toook diye vurmazssan basmıyo da:)

    YanıtlaSil
  4. benim de sinüzitim böhüüüü

    YanıtlaSil
  5. Adı Bahar Karları, Ruh Dağı olan birininde debi sıkıntısı olacak hali yok değil mi..?
    Dağların başı dumanlı olur,idare ederiz ,sen yaz bence,açılırsın :))

    Kendisini Ablan Sanıp akıl veren A.Krep

    YanıtlaSil