12 Mart 2012 Pazartesi

Girdik Bir Yola

Bugün DUKAN diyetine başladım, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

7 yorum:

  1. Kocam KARATAY diyetiyle 13 kilo verdi. İlk hafta fazla katı davrandı, birden 4 kilo verdiğini görünce biraz daha dikkatli davranarak haftada 1.5 kilo vererek istediği kiloya ulaştı. Şimdi sıra bende. Emzirmeye son verince uyku düzeni de otomatikman normale döndü. Eh yorgunluk ve uykusuzluktan kaynaklanan gerginlik katsayısı da azalınca, ben de diyet yapmaya uygun bir ruh haline büründüm. Sıra bende.

    Hadi bakalım, sen de yakında mutlu olduğun kilona ulaşacaksın, ne güzel.

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun canım. kate middleton düğünden önce bu diyetle ipincecik olmuş diyorlar.

    YanıtlaSil
  3. hepimiz diyetteyiz desenize. Ben diyetisyeni tercih ettim. Çünkü benim bir kontrol mekanizmasına ihtiyacım vardı. Şimdilik üç ay sonunda 11 kg verdim. Ağır ama emin gidiyorum gibi. Hedef ayda üç kilo vererek ideal kiloya kavuşmak ve sonrada korumak tabi.

    kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil
  4. Hadi bakalım ablam şimdiden kolay gelsin sana :)

    Buarada bu diyeti yapan bir arkadaşım 3 günde 3 kilo verdi gecen hafta :)

    Bende başlamak istiyorum ama bana biraz karışık geldi :(

    YanıtlaSil
  5. benim eşim de karatayla tamı tamına 25 kilo verdi. Dile kolay 103 kiloluk bir adam 4 ay sonunda 88 kiloya düştü. Ama aynı zamanda haftanın neredeyse 6 günü 2 saat boyunca kardiyo,fitness aklına ne gelirse artık, hepsini yaptı. Ona baktıkça doğum sonrası kiloları nasıl vericem diye umutsuzluğa kapılmadım değil. Ama biraz azimle olmayacak birşey de değil. Sana da kolay gelsin

    YanıtlaSil
  6. hayırlı olsun, Allah kolaylıklar versin diyorum. Ben daha dün en aızndna 2 yıl diyat yapmamaya karar verdim:) Baktım ki emzirirken diyete niyetlenmem bile hasta ediyor beni, saldım ben de çayıra... :)

    YanıtlaSil
  7. Bende seyire tam gaz devam ediyorum.Benim yolum uzun ama bir kere girince o tempoya alışıyorsun.Sana iyi ataklar diliyorum :))

    YanıtlaSil