29 Aralık 2012 Cumartesi

Güzel Şeyler

Bugünüm hafif baş ağrılı geçti. Hatta halen devam eden o lanet olası migrenim sürekli beni taciz ederek kendini hatırlatıyor. Bende ona inat kulaklığımı taktım SHINEE dinliyorum. Bu aralar dinlediğim tek şey K-POP'u. K-POP yani Kore Popu ;)

Gerçekten dinlemekten çok keyif aldığım süper vücutlu ve acayip bakımlı sevimli erkeklerin ve hepsi oyuncak bebek gibi tatlı kızlardan oluşan bu müzik grupları ciddi bir biçimde Asya'dan dünyaya yayılıyor.

Bir kere tüm şarkılarda en sevdiğim şey süper bir alt yapılarının olması. Görsellik o kadar ön planda ki, insan video klipleri izlerken kendinden geçiyor. Ben ilk zaman dans eden çocukları takip etmekten şarkıdan bir halt anlamıyordum. Allah'tan Mp3 çalar diye bir şey varda şarkıların keyfine varabiliyorum :)

Her akşam mutfağı toplarken K-Pop eşliğinde dans etmek çok keyifli. Günün tüm stresini benden alıp götürüyor. İnsanda lolipop yiyormuşsun gibi bir duygu oluşuyor.

Benim bu sıralar en büyük favorim SHINEE. Hem ses, hem görüntü var. Şahsen çok başarılı buluyorum :D
Gruptan en sevdiğim kişi Taemin. Dans etmek birine bu kadar mı yakışır? Star ışığı var çocuğun.

Az önce elektrikler gitti o arada 2 mandalina yedim. Nerede kalmıştım?
Shinee güzel grup birde Süper Junior var ki, küçük çaplı bir ordu gibiler. Bu kadar adamın bir arada olduğu bir grup gördünüz mü? Ben ilk defa gördüm :) Bu gruptan kaç tane grup çıkar :)


İlk zamanlar videolarını izlerken kimi takip edeceğimi şaşırıyordum. Kim kimdi? o zıplayan çocuk benim ölüp bittiğim miydi? Yoksa benimki gözlüklü olan mıydı?
Böylece şarkıdan bir halt anlamadan, sürekli dans eden ve gözlerini süzerek sana bakan bir yığın delikanlıyla kafayı yeme aşamasına gelmiştim :D

Amaaan 35'inden sonra başıma gelenlere bak. Kardeşim ben 15-16 yaşında yapmadıklarımı şimdi yapar oldum. Belkide şimdi daha keyifli olduğu içindir :) Vallahi kimse karışmasın çok keyifliyim böyle. Zaten Memo'da beni çoktan Allah'a havale etti. Allah beni zaten çoktan kendi halime bırakmış durumda.
Bundan sebep yuvarlanıp gidiyorum işte ;)





6 yorum:

  1. BIG BANG tavsiye ederim. Aradığım manyaklığı kendilerinde buldum, son derece çatlaklar. Klipleri, şarkıları, müzikleri muhteşem.
    Fantastic Baby:)

    YanıtlaSil
  2. Bütün bu güzellikler 2 gündür yılbaşına özel gerçekleşen harika tv konserleri sayesinde bir araya geldi.:) MBC'nin tadına doyum olmayan konseri daha az önce bitti. Uygun zamanda Gayo Daejun SBS ve Gayo Daejun MBC, yıl sonu konserlerini indireceğim. Hep beraber izleriz.:)

    YanıtlaSil
  3. bende merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ablacım yazın çok güzel olmuş. :)
    Kendimden utandım şimdi en kısa zamanda bende bir KPOP yazısı yazıyorum. :D

    Banu ablama da sonuna kadar katılıyorum.BIGBANG :5 muhteşem varlık bir araya gelmiş.Aslında onlar için ne desem az kalır.Rubing çok iyi bilir durumumu. :D
    Kısacası bir kliplerini ve şarkılarını izle derim. <3

    Ve Super Junior için küçük bir ordu demişsin ve çok kalabalık olduğunu söylemişsin.Bende sana Japonya da 48 kişilik gruplar olduğunu hatırlatırım. Cidden 48 kişi yani asıl onlardan ne gruplar çıkar. :D

    SBS Gayo Daejun harikaydı ama MBC ninkini bende izlemedim daha. :)

    Banu abla burdan sana birşey sorayım.GD'nin Crayon şarkısında azda olsa görünen Dara hakkında neler düşünüyorsun. :D

    YanıtlaSil
  5. İlk önce;GD kliplerini izlemeye bayılıyorum :)Dara ise çok çok çok sevimli :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bütün BB kliplerine bayılıyorum,kaliteli bir şekilde izlemek daha zevkli oluyor.Ve haklısın GD'nin klipleri de uçuk kaçık oluyor. :D
    Ablam eğer izlemediysen Taeyang'ın Look At Me ve I'll be there kliplerini de izlemeni öneririm. :)

    Dara hakkında böyle düşünmene sevindim.Bazı fanlar onu GD'nin yanında görünce gıcık oluyorda senin düşünceni merak etmiştim :D

    YanıtlaSil