16 Eylül 2013 Pazartesi

7.Yıl

Bugün Memo ve benim evlilik yıl dönümümüz. 7 yıl geçti gitti hiç bir şey anlamadım. Zamanın geçtiğini bize fark ettiren tek şey Ege.

Zaman akıp gidiyor yaş alıyoruz, mobilyalarımız eskiyor, saçlarımız beyazlıyor velhasıl bir yastıkta kocayıp gidiyoruz Memo. Bu alışa gelmiş dinginliğin yıllarca sürmesi dileğiyle...

7 yorum:

  1. Mutluluğunuz, huzurunuz upuzun sürsün, Ege'nin torunlarını sevin beraber.

    YanıtlaSil
  2. daha önceki evlilik yıl dönümü yazılarınızı okumuş, hatta tanışma hikayenizi bile okumuş biri olarak bu 7 yıl bana bile keyif verdi...Nice güzel yıllara...

    YanıtlaSil
  3. Bazı rutinler çok güzel değil mi? Hep böyle nasıl olduğunu anlamadan akıp giden, güzel ve sağlıklı yıllarınız olsun birlikte.. Nice yıllara..:)

    YanıtlaSil
  4. resimli günlük, teşekkür ederim. Ne güzel bir dilek :)

    lalenin bahçesi, teşekkür ederim. Siz elinizi üzerimden hiç eksik etmeyen vefalı bir dostsunuz benim için. Hiç görüşmemiz olsak bile sıcaklığınız ve samimiyetiniz her zaman yazdığınız yorumlardan uçup yüreğime konuveriyor.

    Handan, teşekkür ederim. İnşallah 10. yılda da buradan güzel dileklerinizi alırım :)

    İmge, sen beni her zaman çok doğru anlayan insanlardan birisin. Benim için yazdığın dilekleri bende senin için diliyorum. Her zaman güzel yazılarını okuyup keyif alıyorum :)

    Hepinize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Nice mutlu yıllara...Sevginiz katlanarak devam etsin :)

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler. Huzurunuz ve birlikteliğiniz daim olsun..

    YanıtlaSil