30 Temmuz 2014 Çarşamba

Migren ve Güzellikleri

Bu aralar migren ataklarım hız kazandı. Neredeyse her güne baş ağrısıyla başlar oldum. Bazen topluca gelip beni zora sokuyor bazense uzunca bir mola veriyor. Bu ara bayram ziyaretine geldi gitmek bilmiyor. Dün akşam beni yine bitirdi hemde Egenin doğum günü için o kadar heveslenmişken hiç istediğim doğrultuda gitmeyen bir gece geçirdik. Bana ders olsun diyorum ama olmuyor. Çok heveslendiğim şeyler nedense hep kursağımda kalıyor. Bir şey hayal etmemem gerek anlık yaşamalıyım ve bu sayede belki  üzülmemeyi de öğrenebilirim. Belki...

Aslında amacım bunları yazmak değildi. Ben şu an çok keyifliyim.Keyifliyim çünkü migren krizlerinin bana getirdiği güzel sürprizlerde oluyor. Rüyalar gibi. Rüyalarda olmasa ne yapardım bilmem. Bu sayede asla gidemediğim yerlere gidiyor ve gerçek hayatta bir araya gelmemin  mümkün olmadığı insanlarla aynı sofrayı paylaşıyor, sohbet ediyor, gülüyor dostluk ediyorum. Atatürk başta olmak üzere bu zamana kadar çok değerli insanları rüyamda görmüş biri olarak migren ataklarının ertesi günü, güne intihara meyilli değilde pozitif enerjiyle başlamamı sağlayan bu rüyalara müteşekkirim.


Bu sabaha neşeli başlamamı sağlayan şeyse Jang Keun Suk'tu. Gülmeyin rica ederim. Atatürk'ü sürekli rahatsız edemem ki. Bu arkadaşımızın bendeki yeri pek bir ayrı. Nasıl oluyorsa aynı şey geçen sene doğum günümün gecesi olmuştu. Keun Suk'u görmeyeli 10 ay olmuş yani. Uzun bir aradan sonra bir araya gelmek çok hoştu. Sohbetine ve kendisini seyretmeye doyum olmadı. Unutmadan buraya not düşmek istedim.
Ayrıca O kıyafeti denerken beni kabinin önünde bekleyip  "Abartma hiçte kilolu değilsin " dediğin için mersi. Saçlarımı çok sevdiğini söylediğin içinde. Ho hooo :)

2 yorum:

  1. Bari buradan yazayım belki bir işe yarar. Acilen doktora gitmen gerekiyor. Bunun tedavisi yok deyip geçiştirme... Belki de bu sıralar baş ağrılarının sürekli tekrarlaması doktora gitmen için vücudunun bir isyanıdır. Doktora gitmek neden bu kadar zor?
    Jang Keun Suk kısmı iyiymiş ama :) Seni seviyoruz <3

    YanıtlaSil
  2. Başka türlü afilli rüyalarımı nasıl görürüm??? Migrenim olmadan asla ! :)

    YanıtlaSil