9 Aralık 2008 Salı

Anti örücü

Tanrım biri soulemama'yı durdurabilir mi? Lütfen artık örgü örmesine bir son verebilir mi?

Bebeği bari rahat bıraksın yahu!!!


Bal yiyen baldan usanır be!

9 yorum:

  1. gittim baktım çok şeker yahu.

    YanıtlaSil
  2. ben de aynı şeyidüşünüyodum ve doğurma olayı da ilginç kadıncağızın, bence bu örme olayı dourdukları küçük soulemamalar tarafından da sürdürülücek. uzun zaman bitmiycek yani
    aşağıdaki posta bişeyt yazamadım düğümlendim . umarım iyisindir şimdi.. iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  3. Ben hic anlamiyorum bu kadini bu nasil bir beceridir. 4 cocuk hem onlara evde egitim ver hem dikis nakis orgu hem ev mis gibi, surekli gulen yuzler, Allah bilir cocuklarini bir kere bile azarlamamistir. Valla kadinligimdan utaniyorum. Ama gercekten de gitsin yeni dogmus o gunahsiz bebeye bir tulum alsin Allah askina. Garibin birseyden haberi de yok...

    YanıtlaSil
  4. soulemama denen ablaya çok özenen bir gürüh var hakkaten blog dünyasında. şahsen kendisi hiç tipim değil de, bebecik şeker pek :)

    YanıtlaSil
  5. Pek şeker buluyorum o aileyi ben. S.Mama'nın yaptıklarını da.. :)Yaşam tarzı olmuş artık. Örmek, dikmek, yapıştırmak, boyamak.. Ne güzel.

    YanıtlaSil
  6. özel günlerde, hele de bayramlarda kesinlikle huzur evdedir katılıyorum. dün ümraniyeden samatyaya 2.5 saatte gittim. dilekolay iki buçuk saat!!!! fundaya gitmeye niyetlensem çok rahat giderdim:) ikea'yla ilgili de şöyle bir şey demek isterim sevgili ruhdağı. o kalabalığın içinde oldu da dilediğince dolaşabildin ve alacak bir iki bir şey buldun. kasalara geldiğinde upuzuuuuuuun kuyrukları görünce aldıklarını aynen ilk gördüğün yere bırakıp kaçmak istiyorsun. istemez de azimle beklerim kuyrukta diyorsan da, sen hakikaten ikea'yı çok seviyorsun derim, başka da bir şeycik demem:) bu dediğimi biz pazar günü yaşadık da oradan biliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili zero, ben anlattığın kareyi çoook yaşadım ve ben gerçekten İkea'yı seviyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Kıskanmayalım lütfen:)Sen önce şu nakışlara başla sonra mamalara laf at:)

    YanıtlaSil
  9. O değil de bu kadıncağız kaç yaşında habire doğuruyor, bravomu diyim başka birşey mi anlamadım?:) benim tarzım değil onu biliyorum da:))

    YanıtlaSil