8 Aralık 2008 Pazartesi

Bayram Gelmiş Neyime?

Bir eblehlik var üstümde sormayın gitsin. Bayram gelmiş hoş gelmiş. Bana pek hoş gelmedi. Aklımda sürüsüne bereket düşünce. Vong vong sesler.
Kafamda bir sürü minik adamcık bir ağızdan konuşmakta. Ya! bir susun arkadaşım, bir işinize gücünüze bakın. Rahat bırakın beni azıcık. Beni dinleyen kim? Herkes kendi havasında.
Hayır bu kalabalık başımı ağrıtmasa amenna lakin, başım çatlamak üzere. Kafamdaki minik adamlar neden bayram tatili yapmıyorlar acaba?

İçimde her zaman ki buruk özlemim. Düşünme dediğim ama böyle telkin verdikçe daha çok düşündüğüm derdim, uhdem, boğazımdaki düğümüm, her şeyim.
Sensiz kaçıncı bayram bu, bir fikrin var mı?
Ben saymayı bıraktım çünkü...

5 yorum:

  1. Benim ilacim anne olmak oldu, demistim sana daha once, baska hersey onemini yitirdi, cok uzuyorsun kendini, kendine zarardan baska deil bu. Tabii ben simdi oldugum yerden konusuyorum. Ama sen de sevgiline saril, hayatina saril gerisini bosver...

    YanıtlaSil
  2. iyi bayramlar tatlım,
    çok sevgiler. nUnU

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Nihan, yaşadığımı anlayan biri tarafından teselli edilmek beni çok mutlu etti.
    Teşekkür ederim.
    Haklısın biliyorum ama bazen tavan yapıyor işte...
    Biliyor musun? Anneliği düşündüğümden beridir daha çok içim acıyor.
    Neden Onu daha fazla düşünüyorum?

    Bu arada iyi bayramlar dilemiş miydim?

    YanıtlaSil
  4. Sevgili bir dut masalı, size de iyi bayramlar. Güzellikler dilerim.

    YanıtlaSil
  5. ben de saymayı bırakanlardanım. O burukluk hep içimizde olacak ama biz onunla yaşamayı her gün biraz daha öğreneceğiz . O minik adamlardan ben de var ama Siyah Süt'ü okuyunca anladım ki herkes de var. Dedimki o zaman elle gelen düğün bayram. Sevgiler ve iyi bayramlar

    YanıtlaSil