8 Ağustos 2009 Cumartesi

Cuma-ertesi

Çok çalışılan bir hafta daha geçti. Bu ara neredeyse her akşam işten geç çıkıyorum.
İşten kaytarmayalı çok oldu :)

Cumartesi erken kalktım saat 6 gibi. Yağmuru dinledim biraz, sonra elimi yüzümü yıkayıp geri yattım. 9 gibi kalktım Memo ofis aracını tamire götürdü bende onu bekledim kahvaltı için. Makinaya atılan çamaşırlar ve eli yüzü bir kuble düzeltilmiş ev ve ben Memo dönsün ve gelirken simit getirsin diye bekleyip durduk. Sonra çay simit peynir üçlüsüyle kahvaltımızı ettik. Az önce manikür yaptım itinayla ve gece gördüğüm rüyayı düşündüm. Yazmadan geçmek olmaz şimdi :)

Rüyamda bir kız çocuğum oldu. Ama hiç beklemiyorum çünkü hamile olduğumu bile bilmiyorum o kadar şaşkınım işte. Aklıma blogda kızım oldu desem kimse bana inanmaz diye abuk düşünceler geliyor. Sonra hiç bir elbise almamışım bebeğe ve bir biberonu bile yok diyorum. Kendi kendime tırnak makası almadım ve o minik bebek tarağından da diye evhamlanıyorum. Ben erkek doğurmaya endekslenmişim neden bilmiyorum öyle hissediyorum çünkü, ama kız doğurunca çok mutlu oluyorum çok güzel diyorum gerçekten güzel. Sonra rüyada aklıma gelen en abuk şeyse kızımın Yuriko kadar güzel olduğu.

Yuriko kim mi?



Efendim Yuriko benim Haziran ayında okuduğum bu kitabın kahramanlarından biri !!!



Evet kitabı çok sevdim tamam yazarın ilk kitabınıda çok sevmiştim



ama bilinç altımda Yuriko'yu filan saklamıyordum gerçekten. Aklımın bana oyunlarında sınır tanımaması takdire şayan doğrusu.



Belki de dün izlediğim film yüzünden olabilir.



Kim bilir?

4 yorum:

  1. inşalah bir kızınız olur, kız çocuk büyütmenin keyfi bambaşka. Ben hep aynı cinsten çocuklarım olursa iki kızım olsun derdim. Eh oldu, bazen kavga ederlerken , kendime kızıyorum ama, birlikte alış- veriş, sinema, hatta kıyafet kavgası süper, hem hava kötü olup da herkes evdeyse, kısırda yaparsınız hehehe. Sevgiler size

    YanıtlaSil
  2. Rüyadan sonra düşünmüyor değilim hele işin içinde kısırda varsa :)

    YanıtlaSil
  3. Bencede ve kesinlikle kız...Bakalım doğurduktan sonrada görecek misin bu tarz rüyaları?

    YanıtlaSil
  4. Serap rüyada sınır tanımam :) bence devamı gelir.

    YanıtlaSil