16 Temmuz 2010 Cuma

10. Gün

Hava çok sıcaaaaaak!!! ve ben şişmiş durumdayım. Resmen davul oldum ya! Eski halimle mukayese ettiğimde kendimi uçan balon gibi hissediyorum. Ellerim kocaman oldu. Sıkı bir Osmanlı tokadı patlatacak ellere sahibim ona göre :)
Günün her saati sadece meyve yemek istiyorum. Şeftali üzüm ve peynirle kahvaltı yapıyorum. Gün içinde yemekten çok beni serinletecek şeylere muhtacım. Bir sürahi suya bir şişe soda, bir limonun suyu ve kabuğu ve nane koyun ve yemeklerde veya gün içinde için tavsiye ederim.
Ben annemden öğrendim annemse Ender Saraç'tan öğrenmiş :)

Bugün doktor kontrolüm vardı. Her şey yolunda bebeğin kafası tam doğum kanalına yerleşmemiş daha bundan dolayı daha doğuma var gibi. Haftaya çarşamba doğumhane katında NST'ye bağlanıcam. Bakalım neler olacak?

38+4 günlük halimizse böyle bir şey işte. Hastane dönüşü çektim :)




Annem aradı az önce ne alemdesin dedi. Bende tavşanı bitirmeye çalışıyorum diye cevap verince nerde boş iş var onunla uğraşıyorsun kızım diye çıkıştı :P Tamam anne ya, halledicem ben diğer şeyleri diye üste çıktım.
Hem bu tavşanın bitmesi şart, her şeyden daha mühim benim için. Hırs yaptım bir kere. Telefonu kapatınca söylenmiştir eminim bu çocuk adam olmıycak diye :)
Adam olmama az kaldı annecim söz valla ama az birazcık daha saçmalıyım lütfen.

15 yorum:

  1. "Osmanlı tokadı patlatacak ellere sahibim" çok güldüm yaa :D

    YanıtlaSil
  2. Sahaf, sen evde misin? yoksa Kanyon'dan bana cevap mı yetiştiriyon ? Ne ayak!!! Yoksa bir ihtimal ofiste olabilir misin?

    YanıtlaSil
  3. canım yaaa çoookkkk güzelsin böyle ..heycandan pırpırım ben de ..sen tavşanını bitir boşver diğer işleri yapan birileri bulunur ama tavşanı başkası yapamaz..nasıl fikir ama :)

    YanıtlaSil
  4. Funda, beni anlayan biri olması ne güzel :) Bence en mühimi tavşan :D
    Öptüm.

    YanıtlaSil
  5. :) 36+5teyim ben de sadece ama sadece meyve ve kola ile beslenmek istiyorum. meyve neyse de kola işi can sıkıcı. 9 ay kafein almayıp son ay delirmiş gibi buz gibi kolaya sardırdım.

    YanıtlaSil
  6. bu nasil bir kibar hamileliktir yarebbim :)

    eski bir kuafor olarak , sacini acilen katli kut kesesim geldi :))) bu sicakta nasil basediyorsun kiskandim vallahi :)

    bence bu bebek tavsanin bitmesini bekliyor :p

    YanıtlaSil
  7. DeryAze, koladan az daha kaç bence Fakat normalde içmediğim halde bazen benimde buz gibi kola olsa dediğim olmuyor değil :)

    Firdevs, çok şekersin. Saçlarımı böyle seviyorum kısaltamam :) Sıcaklarda terletse, soğukta kurutması dert olsa bile böyle çok seviyorum :)

    Bekler inşallah, tavşan çok mühim :)

    YanıtlaSil
  8. tavsan sanki senin miskinligini simgeliyor :p

    YanıtlaSil
  9. Gayet guzel gorunuyorsun merak etme :) Sen hergun yazdikca bende heyecan yaptim :)) Bu arada sen yemeklerim aci demissin ama Taylandlilarin acisinin uzerine antep acisi koydugun zaman acilik boyut atliyor :) Bu arada uyu sen bol bol hem arayacaksin bak bu gunleri.

    YanıtlaSil
  10. annemmmm maşşallahhh çok güzelsin canımm

    YanıtlaSil
  11. Çok iyi görünüyorsun. Bugün alışvreiş merkezinde karşılaştığım hamilelerle kıyas kabul etmez :D

    YanıtlaSil
  12. Firdevs, doğru dedin :)

    Ycurl, teşekkür ederim. Baktım 26 Temmuzda doğmuyor bende senin yöntemi uygularım :) Uyuyamıyorum ki. Sabahın köründe dikiliyorum ayağa :(

    Sahaf, gözlerim yaşardı :)

    Judy Abbott, sağol canım :)

    Yazmak iyidir, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  13. harika görünüyorsun!!! bekliycek o minik sen merak etme hem tavşanı hem doktorunu. tavşanı ancak sen bitirebilirsin, diğer işleri herkes yapar:)

    YanıtlaSil
  14. Yeliz, bu tavşanda çok dişli çıktı yapıyorum yapıyorum daha kulaklarına gelebildim :)

    YanıtlaSil