13 Temmuz 2010 Salı

13. Gün

13. Cuma filmi gibi oldu :P

Bugün nihayet yavru kuşun odasının stor ve perdesi geldi. Bayıldım şahane oldu. Benim salonun perdelerinden güzel valla :) Pek çocuk odası gibi değilde anne çocuk odası gibi oldu diyelim. Bütün evin perdelerini değiştirmemek içinse zor duruyorum. Memo teyakkuzda :) Bu sayede eksik gedik bir şey kalmadı ama nedense ısrarla hastane çantamı hazırlamıyorum. İçine konacaklar hazır ama bir türlü o çantaya koyasım gelmiyor. İş ciddiye binecek endişesi mi ne?

Üst katımda oturan bayan her gün balkondan aşağı yolluk sarkıtan tam bir deli. Benim balkon hanımın yetişkin kızlarının dökülen saçlarıyla dolu. Her gün bir ağız dolusu küfrederek yıkıyorum balkonu ama nafile! Bir gün o salladığı yolluğun ucundan çekip aşağı alıveresim geliyor. İşte evde olmasam her sabah onun sabah temizliği adı altında yaptığı bu rezilliği görmeyecek sinirlenmeyecektim. Yani neymiş çalışmak şahane bir şeymiş :)

Bugün genelde kendimi House izlemekten çok sevimli tavşana adadım. Gövdesi bitti kafasını yapmaya başlamam gerek. Oda biterse tam süper olacak :)
Şimdiyse Yaşlılara Yer Yok filmi eşliğinde dondurma yemem gerek ki, oğlum göbeğimde zevkten dört köşe olsun :)

Seviyorum keratayı napıyım.

4 yorum:

  1. işte insan yavrusu için neler yapıyor dondurma bile yiyor canım:))) afiyet olsun şekerim ikinize de:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Judy, işte analık böyle bir şeymiş :P
    Çok zor ÇOK!!!

    YanıtlaSil
  3. ben de o cantayi hazirlamadikca bebegin dogmayacagina inaniyordum :p cantayi doguma 1 hafta kala lutfedip ancak hazirladim :)

    cantani hazirlarken dogumdan hemen sonra giyecegin kiyafetleri en uste koymani siddetle tavsiye ederim . yoksa pijama filan ararken bizim gibi caanim cantanin altini ustune getirebilirsiniz :))

    hadi baken , kaldi 12 gun :p

    YanıtlaSil
  4. O üst komşunun yolluğunu çekmesen de bir şekilde zarar ver, yanlışlıkla olmasına özen göster:)

    Hayırlı doğumlar diliyorum, epeydir izliyorum sizi, 4 ay gerinizden geliyorum, kısmetse Ekim sonu gelecek bizim yavrukuş.

    Perihan

    YanıtlaSil