10 Temmuz 2010 Cumartesi

16. Gün

Eve az önce döndüm. Dışarıda inceden bir yağmur var. Bugün Memo'yla beraber sinema kaçamağı yaptık. Vizyonda pek matah film yok lakin bu sinemaya gitmeye engel değil.



Doğrusu o kırmızı koltuklara oturup sadece reklamları izlemek bile beni keyiflendirmeye yeter.

Biz Tom Cruise ve Cameron Diaz'lı Gece ve Gündüz filmine gittik. Tam sinema hamburger yapalımlık bir film. Bizde öyle yaptık zaten ve film çıkışında kendime Whooper yeme hakkı tanıdım. Aşırı sağlıklı beslenmekte bünyeye zarar bir yerde :)
Şunu not etmek gerek, uzun süre oturur halde olmak acayip zor. Allahtan biz sinemaya Akmerkez'e gitmişiz. Sinema salonunun en arka sırasındaydık ve ikili koltuklarda oturduk yoksa ben filmin sonunu getiremezdim.

Film izlendi, karın doyuruldu, üstüne insanın canı tatlı istiyor tabi. Akmerkez'den çıkıp evin yoluna düşünce, aklıma geçenlerde Memo'nun aldığı bir tatlı geldi. Tadımlık iki tane yemiş ve acayip mutlu olmuştum. Zaten tatlının adı da, Mutluluk Topları imiş! Valla öyle. Bu tatlı bizim Türk aşçılarının katıldığı bir yarışmda ödül almış. Hoş ödül vermeselerde bence başarılı bir tatlı.

İşte bu tatlıya ulaşabilmek için yağmur eşliğinde Kasımpaşa'nın yolunu tuttuk.



Memo'da kırmadı beni sağolsun, bu cici şeyleri alıp mutlu mutlu atıştırdık.



Kahvede olsa çok şahane olurdu ama zaten hamburger kola ikilisiyle yeterince terbiyesizlik ettiğimden birde kahve içmeye yüzüm tutmadı :)

Aldığımız yerde burası işte. Yolunuz uğrarsa bu mutluluk toplarından tadın derim. Benden söylemesi :)

3 yorum:

  1. şöyle 10-15 kilo verirsem kendimi mutluluk toplarıyla ödüllendireceğim oy oyyy

    YanıtlaSil
  2. mutluluk toplarina oldukca uzaktayim . fekat , resmi bile beni mutlu etmeye yetti :))

    YanıtlaSil
  3. Judy Abbott, bu tatlı çok hafif ve zararsız bence. Benim tatlıyla hiç aram yoktur ama ben bile kayıtsız kalamadım. O kadar beklemeden iki tane yeme hakkı tanı kendine derim :)

    Firdevs, bozulmadan kargoyla giderse yollarım istersen :) Birde senin doğum tüyolarını okudum tekrar :)
    * sanci geldigi zaman sirtinizi hafif kamburlastirip , dizlerinizi kirmadan ani bir hareketle gobeginizi one ittirmek demişsin ya, inşallah aklıma gelir :D

    YanıtlaSil