22 Temmuz 2010 Perşembe

4.Gün

Her insan evladının başına gelen yegane ev kazasını az önce bir kez daha yaşamış bulunmaktayım. Evet sağ ayağımın serçe parmağını koltuğa çarparak dayanılmaz acılara gark olmuş durumdayım. Saf acı.

Gün içinde ev kadını moduna tamamen bürünerek yoktan iş yaratma kapasitem ayyuka çıkmış durumda. Ne gereği var diye söylensem de iç sesim kalk şu vitrinleri sil diye baskı yapınca bugün kendimi vitrinlere adadım. Tabi bunda artık House'un tüm sezonlarını izlemiş ve boşlukta kalakalmış olmamda büyük rol sahibi.

Yarına başıma ne iş açacağımı henüz bilemiyorum ama yoktan bir şeyler yaratacağımdan şüphem yok.

Bugün yaptığım yegane şeyse, Son İmparator filmini bir kez daha izlemekti.

7 yorum:

  1. Dogumdan hemen onceki bu evi tepetaklak edip, dip kose temizleme halleri normalmis. Belki hormonlarla ilgilidir, belki de binlerce yil once genetik yapimiza kazinmis bir icgududur ama kendim de dahil, her hamilede gordum bu halleri. Fazla yorma kendini, az kaldi. biraz daha sabir

    YanıtlaSil
  2. o küçük serçe parmağı ahhh!! hep çarparım, bende sakarlık genetik, annem de çarpar, arca da bana çekmiş, o da çarpıyor minik serçe parmağını:(

    YanıtlaSil
  3. bi de hergün okuyom seni. seni seviyom:) ama hergün yorum bırakamıyom:P az kaldı, ben bile heyecanlıyım arkadaş, sen rahatsın:)

    YanıtlaSil
  4. şu anda küçük serçe parmağım bandajlı ama ne gam onu terlikten dışarı attım ve bir Beyoğlu gecesi yaptım dün gece eve gelirken süründüm süründümm olsunn....

    Son İmparatoru bir kez daha izleme cesareti gösterebilirmiyim bilmiyorum:))) tam üç saat.

    Aman çok yorulmayın... sonra doğumda benim gibi - ama ben çok yorgunum şimdi doğuramam falan dersiniz:)))

    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  5. Selen, elimde olmadan temizlik yapıyorum habire. Evde olunca bir tuhaf oluyorum sabahın yedisinde kalkıp balkon yıkıyorum mesela :) Bugün hiç yormadım kendimi sadece yemek yaptım.

    Yeliz, çok feci bu serçe parmak olayı, canım Arca oda mı? Benim serçe parmak çok feci olmuş bu sefer, dün akşam fark etmedim sabah kalkınca şiş ve mos mor olduğunu görünce vehametini anladım.

    Bende senin son günlerini okurken çok heyecanlanıyordum :) Sezeryan olsa günü belli, saati belli olurdu böyle dingildek bir bekleyiş olmazdı ama bakalım ne zaman başlayacak bu doğum eylemi. Nasıl olacak çok merak ediyorum fakat heyecanlanmıyorum, bu konuyu düşünmüyorum nedense. O ana kadar düşünmemek en iyisi galiba.
    Beni bu yollara Arcanın güzel yüzü düşürdü o yüzden eliniz mahkum her gün uğramak zorundasınız he hee :P
    Öptüm :D

    Lalenin bahçesi, sizdeki ruhun bir parçası bende olsun ne olur :)
    Keyfini çıkarın Beyoğlu'nun benim içinde :)

    Klimalı ortamda 3 saat geçiyor ama sıcakta çekilmez :D
    Yormuyorum kendimi artık birde geceleri çok güzel uyuyorum. Allah'ın bir lütfu galiba doğum öncesi güç depolamak gibi bir şey sanırım.

    YanıtlaSil
  6. Ennnn lanet acılardan birisidir. Diz kapağına yenen darbe, başparmağın üstüne bişi düşme ve benzeri acılardan sonraki :)..Geçmiş olsun abla.

    YanıtlaSil
  7. Ashley, evet onlarda berbattır :( hele dirseğini çarptığında yaşadığın elektrik şoku!!!

    YanıtlaSil