21 Temmuz 2010 Çarşamba

5. Gün

Bugün epey hareketli geçti. Sabah klasik rutinimin tekrarlanmasından ibaretti ama öğlen doktor randevusuna doğru yol almak icap etti. Bu sefer doğumhaneye çıktım direk çünkü NST randevum vardı. Öylece uzanıp oğlumun kalp atışlarını dinlemek çok keyifliydi. Memo bana eşlik edemedi işi yüzünden, bende Banu'yu yanıma aldım. Tık tıkı kalp sesleri eşliğinde vakit geçirmek güzeldi. Sonra benim doktor tatilde olduğundan, devir teslimimin yapıldığı diğer doktorun kapısına dayandım elimde sonuçla. Güzel dedi. Ultrasonda da her şey normaldi.
Suyu bol, NTS sonuçları güzel ve kilosu 3 kilo 75 gr. :) Heyooo! 3 kilo oldu oğlum. Keyfim yerine geldi. Pazartesi kontrole gidilecek o arada doğurmazsam tabii. Doktorun kartını alıp, bir şey olursa telefonlaşırız diyerek ayrıldım hastaneden. Sonrasında oğlumun kirli çamaşırları için aradığım o beyaz hasır sepeti buldum Mudo'da :) Sonra Kanyon'a uğradık Sturbucks'ın sebzeli böreğinden yedim mutlu mutlu. Eve gelince Banu'ya Türk kahvesi yaptırttım falıma baktırdım daha ne olsun. Biraz dinlenip mutfağa daldım yemek yapmak için ve öyle böyle bir günü daha sonlandırdım. Akıllı oğlum gerçekten 26 Temmuzu bekleyecek galiba. Belki sonrasını bile bekleyecek. Bir bildiği vardır elbette. Sahi hastane çantamda hazır artık. Tam teşekküllü kameraman Cevat Kelle modundayım :D

Beni merak eden okuyan yorum yazan ve sessizce takip eden herkese çok teşekkür ediyorum. Farklı bir güç veriyorsunuz bana. Sağolun.

17 yorum:

  1. hadi bakalim son beesss :)))

    heyecan dorukta :))

    YanıtlaSil
  2. Senin bloğuna gireceğim zaman nefesimi tutup öyle tıklar oldum. Bakıyorum ki başlık sakin, daha doğum olmamış diyorum yazıyı okumadan. :) Hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla gelsin minik oğluşun.

    YanıtlaSil
  3. Allah bir avazda kurtarsın derler.bende aynı duayı edeyim senin için.. Zor başladı ama çoookk güzel bitecek inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Firdevs, 26 sında olmazsa -1, -2 diye devam edicez artık :D

    Sanem, evet başlıklar sakin ama gel içimi bana sor :)

    YanıtlaSil
  5. Ayça, evet ilk 4 ay kusmaktan helak oldum ama unutuluyormuş :)
    Umarım doğumda kolay olur :)

    YanıtlaSil
  6. beşinci günün yazısını görünce heyyoooo geldi bizim oğlan demiştim:))) O tam vaktinde gelecek annesi...

    YanıtlaSil
  7. Lalenin bahçesi, annesine çekerse öyle olacak ama bakalım kime çekecek :)

    YanıtlaSil
  8. senin bloguna her girdigimde heyecanlaniyorum... Sana güzel bir dogum diliyorum canim. Belki aslan burcu olmak istiyordur :-)

    YanıtlaSil
  9. Defnenin annesi, babasının oğlu :D

    YanıtlaSil
  10. Say say bitmez ama biliyorsun ki bebeklerin sadece yuzde 5'i tahmin edilen tarihte doguyor ;) Yani -1,-2 gitme olasiligin var. Keyfi yerinde demek ki oglanin. Bir de bu oglanlar biraz tembel olabiliyor sanirim :)

    YanıtlaSil
  11. Bence bekleyecek akıllı oğlun :) Ayrıca rahatı da yerinde bana kalırsa.

    YanıtlaSil
  12. Aa şimdi aklıma geldi. Sen de şey yapsana, tahminleri alsana ne zaman doğumun olacağına dair. Eğlenceli olur eheh :D

    YanıtlaSil
  13. canımmm maşallahhh , oğlan olmuş artık kollarına geleceği günü bekliyor:)

    YanıtlaSil
  14. Geriye sayım da farklı bir heyecan .. Herşey ikinizde içinde en iyisi olsun. Allah kurtarsın sağlıkla...

    Hatırlıyor musun geçen sene mi demiştim . Seneye bu zamanlarda ben bir bebek haberi bekliyorum diye :)) Bak geliyor bile :))

    YanıtlaSil
  15. allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bende yeni doğum yapmıs biri olarak bu qünlerdeki duyqularını çok iyi anlıyorum :) bol bol resim çek , bu halini özleyeceksin .. :)

    YanıtlaSil
  16. Ahhh ne güzel yakında yakışıklı oğlunu kucağına alıp misslerr gibi koklayacaksın :)) Allah analı,babalı büyütsün canım. Tahtı da bahtı da açık olsun. Benim yerime de koklamayı unutma lütfen :))

    Sana karşı nasıl mahcubum anlatamam.Aklımdan çıkıvermiş.Her zaman sözünde duran biriyimdir. Mazeretim var ama :((((

    Anlatınca anlayacaksın ben öyle bir radikal karar aldım ki kendim bile şaşırdım kaldım. Herşey o kadar ani oldu ki :)) tatil için hersene olduğu gibi Bodrum'a gittim. Veeee orada ev tuttum,kontrat yaptım yaz kış kalmak için geçen ay emekli olduğum için bir rahatlıkta vardı tabii :)) Yeni döndüm ve evin altını üstüne getirdim.topluyorum,yıkıyorum,kutuluyorum vs işlerle uğraşıyorum. Ay sonu taşınıyorum. İnşallah benim için de herşeyin iyisi ve hayırlısı olur :)) bu sefer kendim için birşeyler yapmaktan mutluyum :))

    Öpüyorum kocamannn. Kendine,bebişe iyi bak.

    İstanbul'a geldiğimde de ziyaret etmek isterim :))

    YanıtlaSil
  17. ycurl, eksilere doğru yol alacak gibiyiz. Keyfi ne zaman isterse buyursun gelsin bakalım :)

    Yazmak İyidir, tahminleri alalım evet :)

    Judy Abbott, alttan Jaws'ın film müziği çalıyor habire :P

    Özii, güzel dileklerin için sağol. Doğru diyorsun nereden nereye :)

    Yasir'in Annesi, amin sağolun :) bolca resim çekiyorum bende.

    Zerrin abla, ne kadar sevindim anlatamam. Gerçekten harika bir karar vermişsin. Umarım yeni evinde sağlıkla mutlulukla huzurla oturursun.

    Hayatın keyfini çıkar. İstanbul'a geldiğinde görüşmeyi çok isterim.

    Öpüyorum sevgilerimi yolluyorum sana :)

    YanıtlaSil