26 Temmuz 2010 Pazartesi

Gecikmeli 1. Gün :)

Çok sıcaaak. Her sabah güne yapış yapış başlıyorum. Kafamda havluyla oturuyorum şu an ama çoktan kendimi terlemiş hissediyorum. Aklın varsa yazın doğurma. En şahane aylar Mart Nisan.

Dün yazamadım bir üşengeçlik geldi. Malum birde yeni diziye dadandım Gray's Anatomy! Sabah sabah merak edenler endişelenmeden yazıyım dedim. Doğurmadım, doğurmuyorum ve giderek içim bayılmaya başladı. Bugün doktor kontrolüm var. Kahvaltıdan sonra gidicem. Bir şeyler söyler sanırım. Bir fikir sahibi oluruz. Bu hafta doğmayacak sanki.

Bugün Berat Kandili. Belki gece sancılarım tutar :) Benim içinde dua edin diye yüzsüzce dilenicem kusura bakmayın. Çünkü ben neden bilmem hamile olduğumdan beridir dua edemez oldum. İçimde derin bir boşluk var. Nasıl kapatacağımı bilemiyorum. Böyle olsun istemiyorum ama var işte. Sadece annemin ettiği dualara veya insanların iyi dileklerine amin inşallah diyorum. Memo dua ediyor mu acaba? Hiç sormadım.

Neyse, üst kattaki başladı yine bir şeyler çırpmaya. Gıcık!

13 yorum:

  1. Senin için dua edeceğim.Çok güzel bir zamandasın bebeğini kucağına aldığında ve mis kokusunu içine çektiğinde herşey bitecek bu son gün düşüncelerinden de eser kalmayacak bence.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah.

    YanıtlaSil
  3. bebeğin doğup ta sana minicik gözlerle bakınca herşeye değer bir varlıkla birlikte olduğunu anlayıp hipnotize olacaksın:) dualar tüm sıkıntıda olanlar için hayırlarla sıkıntısız bir doğum için :)

    YanıtlaSil
  4. Amman! Demek o gün geldi :) Dualarım sizinle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Henüz 2 aylık hamile olarak bu sıcaklarda bunalırken sen aklıma geliyorsun Allah yardımcısı olsun diyorum.Çok fena gerçekten.İyi haberlerle gelirsiniz doktordan inşallah.Dua ediyorum tüm kalbimle...

    YanıtlaSil
  6. Bak iki gün sonra serin hava geliyormuş İstanbul'a... bu oğlan akıllı serin serin doğacak:))
    Tüm dualarımız seninle

    YanıtlaSil
  7. benim 2 numero nisan sonunda dogmustu . gercekten zamanlama cok iyiydi . hamilelik donemini kisin atlatmak cok iyi oluyor . nasilsa sen de 3 tane cocuk istiyorsun ( yoksa yanlis mi hatirliyorum , ya da baska blogda okudugum bir seyi sana mi yakistiriyorum :p ) bir dahaki sefere zamanini daha iyi ayarlarsin :))

    senin icin ozel olarak dua edecegeim :)

    YanıtlaSil
  8. Hadi hayirlisiyla Allah kurtarsin :)

    YanıtlaSil
  9. Bir avazda, bebek ve senin icin en dogru zamanda, en kolay sekilde dogumun gerceklesmesi dilegiyle...

    Her anin tadini cikart, doguma kadar ve dogumdan sonraki 40 gunun herbiri cok ozel gunler. Bir de bebekler hersey hazir olmadan gelmiyor galiba :) Bizimki en son cantayi arabaya yerlestirdikten 3 saat kadar sonra gelmeye karar vermisti, beklenen tarihten 1 gun oncesi. Tavsanin kulaklarini bitirme zamanidir belki de :) Bitti mi yoksa?

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Hayrılısıyla Allah kurtarsın ne heyecan vardır şimdi :))

    YanıtlaSil
  11. Sayili gun cabuk geciyor degil mi? :) Ben de nisanda doguracak sekilde ayarlama yaptim itiraf ediyorum hele buranin sicaginda su siralar hamile olmayi dusunemiyorum bile. Hayirlisiyla bebegini kucagina alman dilegiyle..

    YanıtlaSil
  12. deniz, teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi olur. Kafam bom boş :)

    Funda, sağol öptüm ikinizi çok hoş çıkmışsınız :)

    Sessizce, amin inşallah :)

    Fazi, evet haklısın iyi dileklerin için sağol.

    Püstüklü mama, sağol ama doğuramadım ki! :)

    Duygu, en süperini yapmışsın sakın Temmuz ağustos gibi doğurmayın :)

    Lalenin bahçesi, anasından akıllı valla :P
    Sağolun.

    Firdevs, evet şekerim 3 tane :P ama daha ilkini doğuramadım. Diğerlerini ayarlamada daha temkinli davranmak gerek :)

    Anne ve Bebişi, teşekkürler :)

    Perinin seçtikleri, amin :) Çanta hazır ama odada duruyor arabaya koysak mı acaba?
    Tavşan tek kulaklı ya bir türlü elime alamıyorum gerisini :(

    özii, heyecan merak her şey var :)


    ycurl, geçiyormuş gerçekten. Daha düne kadar gözlerim pörtleyerek kusuyor ve isyan ediyordum bitsin artık diye şimdiyse ne zaman 40 hafta oldu hiç bir şey anlamadım diye hayıflanıyorum :)
    Sıcak berbatmış, klimada olmasa eriyip yok olucam herhalde :)

    YanıtlaSil