1 Temmuz 2010 Perşembe

Oynatmaya Az Kaldı

Evet aynen öyle. Her zaman ki gibi çok eşelemeye başladım her şeyi. Seyrine bırak diyorum ama ı-ıhh olamıyor, olduramıyorum.

Öncelikle bu dünyada ki tek hamile ben değilim. Sonrasında doğacak tek bebek benimde değil. O halde, elin ayağın az rahat dursun ruhdağım be! Boğma bizi gözünü seviyim daha şimdiden tüketme.

Bugün kontrol vardı yine. Bizim oğlan 2700 gr. civarındaymış. Bir tosuncuk beklemiyoruz dedi doktor efendi. Mealen alttan çıkabilir diyor. Çıksın bakalım. Kordonu boynuna dolanık. Bu kadar hareketli olursa olacağı oydu zaten. İki kere dolanık hemde! Bir zararı yok dedi doktorumuz, hadi bakalım. Benim tansiyon neden bilmem yüksek çıktı. Her zaman 8\5 veya 9\5 çıkardı, bu sefer 11\5 dedi hemşire tabi ben yüksek çıktı diye hopladım. Doktor bir daha ölç dedi, bu seferde 10\5 dedi kız. Bence ölçmeyi beceremedi. 11\5 12\5 yüksektir hoş olmaz dedi doktor. Bence 9\5 tansiyonum, doktorunda düşüncesi o yönde. Hemşirenin acemiliğini yüzüne vurmak istemedik :P Birde doğum izni belgemizi aldık. 5 Temmuzdan itibaren izinliyiz ama patron halen düşler aleminde. Ben zaten yarında işe gitmemeye karar verdim. Pazartesi yarım gün gidip olayı bitiricem. Ben mi kurtarıcam şirketi nedir yani. Memo'nun dediği gibi, şirket ortağıyım da haberim mi yok? Ne iş???

Az önce nevresim takımları, pike ve havlularını yıkadım oğulun. Hacı Şakir Granül aldım. Bilmiyorum valla başka deterjan almalı mı? Aklıma Hacı Şakir geldi. Hacılığından sual sorulmaz dedim yine bildiğim bir şey olsun :) Bin tane şey okudum internette kafam bulandı. Kararttım gözümü aldım. Amaaan! çok takıyoruz ota boka. Yeliz'i de taciz ediyorum habire şampuan olarak ne alcam diye. Halen bebek şampuanı muallakta. Annem gibi beyaz kalıp sabunla yıkıycam bu gidişle :)

Bu hafta içinde bütün tulumları filan yıkayıp yerleştiricem. Ne olur ne olmaz belki erken doğar filan. Her gece doğmuş görüyorum zaten. Hastane için bir çanta hazırlayıp beklemeye geçicem.

Bu hafta Memo'suz geçti. Memo seyahatte pazar günü dönecek. İlk kez bu hafta kontrole gelemedi. Bekleme salonu geyiğini çeviremedik. Ona buna çamur atamadık. Adımı seslendiklerinde benden önce doktor odasına Memo koşardı hep olmadı bu sefer yani gayet donuk geçti :) Önümüzde ki hafta telafi ederiz artık.

Cuma Günü Oyuncak Dünyası 3 giriyor vizyona. Gitmek istiyorum Memo! burdan söyliyim de, kaçacak köşen kalmasın :D

2 yorum:

  1. hülya derim başka da bişeycik demem:)
    şaka bi yana ne demek taciz her zaman!!
    bi de tombik olmasın boşver, arca tombik doğmadı diye üzülmüştüm ki standart bi bebeydi.
    sonra emzire emzire şişirirsin sen onu:P
    sana şimdi uyuyamayan anneden bilindik öneri: RUHDAĞI UYUUUUU ÇOK UYUUUU BU GÜNLERİ ARAYACAKSIN!!!
    sevgiler
    not: nurturiyaya yazmadım. buradan sesleneyim:)
    :) yumuşatıcı ilk heves kullandım yumoş baby. ama sonradan son durulama suyuna katıldğı için içime sinmedi. bi şişe var evde uzun zamandır yumuşatıcı kullanmıyorum. bence gerek yok. bi de pek kimyasal diye diğer çamaşırlarla calgon kullanırken arcanınkilere kullanmıyorum.

    YanıtlaSil
  2. en iyisi beyaz kalıp sabun ohhh, hepimiz onun elinden geçtik, sağlam çıktık, eskiden hiç öyle ıncık cıncık şeyler yok idi:)

    YanıtlaSil