24 Eylül 2010 Cuma

Giriş

Bugün Kanyon'a kaçtım. Keyif için değil mecburen. Ege toplu bir bebek değil ama biraz uzun gibi. 0-3 ay için olan tulumları dar geliyor. Ayrıca uzun kollu fanila almak gerekiyordu havalar serinliyor gibi. Mecbur 3-6 ay için olanlardan aldım. Üst baş aldım birazda. Sonra alttan zımbırtısı çekilince kanat çırpan bir kelebek aldım. Çıngırak gibi bir şey işte. Ege'ye alınan ilk oyuncak olması sebebiyle özel bir kelebek kendisi :)
Sonra su ısıtıcısı aldım. Ketıl denen bu alete hiç ihtiyacım olmamıştı ama geçen gece cezvede mama suyu ısıtırken uyuyarak cezveyi yakınca, acayip tırstım ya yangın çıksaydı. Allah muhafaza bin tane felaket senaryosu yazdım iki gündür. Sonra koşar adım eve döndüm. Bir ara Mango'ya kaçacaktım ama mama saati yaklaşmaktaydı ve annem eve gelince beni iyice bir azarlayabilirdi :)

Üff! devamını sonra yazıcam, Ege uyandı.

7 yorum:

  1. Canım ketılını güle güle kullan :) ben çok rahat ediyorum,çok prtaik bir alet..Benim oğluşum çok keltoştu :) epey uzun giydi tulumlarını filan..Ege bebeğe,sağlıklı ömürler diliyorum..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ketıl bizim evin cankurtaranı, çünkü zırt pırt bir şey içilir bizde...

    Mango bu yıl çok kötü Kotonda öyle... yeminliyim Mangodan triko benzeri bir şay almamaya zaten.
    Zaraya yöneldik:))
    İlk oyuncak önemli, Naziş',in ilk oyuncağı bir hacıyatmaz tavşandı kulağından tutar yere yatırır tutar tutar bir bırakırdı , yine ayağa kalkıyo sinirden avaz avaz bağırırdı.

    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan ,ben mecbur kalmadıkça kullanmayı sevmiyorum o zımbırtıyı
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bayılıyorum cici senin Ege'li hayatını okumaya. şenlendi, neşelendi, renklendi blogun bir anda. resmen tadı değişti. senin de tadın değişmiş belli...
    ketil olayına ben bolcana güldüm ve de şaştım. bu zamanda hala ketlı olmayan varmış demek ki!! :)
    Ege Efendi'nin totosuna bir ısırık konduruver benden yana..

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  5. Kettle seneler evvel bana hediye gelmişti İngiltereden, ben ne yapacağım bunu demiştim.Çağıl bebekti.Şimdi bir eve ilk alınacak eşya gibi düşünüyorum :)
    Zamanla değişiyorsun.

    YanıtlaSil
  6. su isiticisi olmadan asla :p gecen kis kombi bozulmustu . parcayi siparis ettiler ve o parca 3 ayda geldi ! peki ben o sure boyunca cocuklarin ve bizim banyo ihtiyacimiz icin gerekli suyu nasil isittim ? :) tabi ki banyoya da bir su isiticisi alip mutfataki isiticiyla kardes yaparak :p

    peehh ! ne gunlerdi hey gidi hey :))

    YanıtlaSil
  7. 6 post birden birikmiş ben okumayalı. Su gibi okudum, sildim süpürdüm.
    Not:Su ısıtıcısı çok işine yarayacak.

    YanıtlaSil