1 Ekim 2010 Cuma

Bitti Valla Bu Son :)


Kapattım tamam söz. Açmamak üzere kapatıyorum memesel sorunları. Artık çok seneler sonra dikleştirme veya slikon meselesi yüzünden memesel sorunlardan bahsedicem söz :D
Meme görmek, okumak, duymak istemiyorum.
Bitti.

Ege bugün ilk defa aynı gün içinde iki kez kaka yaptı. Buna sevinmedim. Çünkü Ege 2 günde bir kaka yapar. Hep böyleydi. Beslenme şekliyle ilgili diye düşünüyorum. Çişsel bir sorunumuz yok ama kaka düzeni böyle. Şimdi aynı günde biri sabah diğeri akşam olmak üzere kaka yapınca işkillendim. Sanki hafiften ateşi var gibi. Üşüttü mü acaba? Dün doktorun odası epey serindi. Soyduk epeycede soyunuk kaldı filan.
Neyse, uyuyor şimdi yatağında. Hasta değildir di mi?
Yemişim anne sütünü, çocuk hasta olmasın valla başka bir şey istemiyorum :(
Hastalanmasın ya!

5 yorum:

  1. İnşallah hasta değildir...Keşke kapattırsaydınız camı
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bak şimdi rahat anne polyanna anne diyebilirsin kabul ama hastalanması kötü bişi değil. Hatta hiç hastalanmazsa kork. Çünkü hastalıklar çok çok ciddi olmadığı sürece vücudun savaşmayı öğrenmesini, bağışıklığın güçlenmesini sağlar. Ateş de konrol altına alındığı sürece tehlikeli bişi değil. Ateşin yükselmesi de vücudunun savaştığını gösteriyomuş doktor bir arkadaşım söylemişti.
    İçini serin tut e mi ruhdağıcım..sen işe başlamadan gelicem bir gün tombik yanaklardan öpmeye..

    YanıtlaSil
  3. bide memelerin sarkmaz şekerim emzirmedin ya , meme konusu tamamen kapanmış oldu yani :) ay ne güldüm

    YanıtlaSil
  4. cok sevindimmm,iste budur :)
    Burda dktor odalari klimali hep,ben usurum o alisti:)
    Gerci Turkiyedeki herkesle zit duruyorum bu konuda,onlar giydiriyor ben susuyorum.Cok ustume gelirlerse eger ;Alaska'da buzul evlerde dogan cocuklar nasil yasadi,basil alisirsa oyle diyip kapatiyorum konuyu :)))
    Hastaliklar illa ki olacak ama beklesinler azicik :)))

    YanıtlaSil
  5. Iki kere yapabilir usutmus olsa yani ishal durumunda 2den fazla olabiliyor. Yok yok hastalanmamistir keyfi yerindeyse sorun yoktur. Benim oglum surekli klimali evde ve sadece bir body ile duruyor. Valla nineler gorse hemen yelek giydirirler :)

    YanıtlaSil