3 Aralık 2011 Cumartesi

Kabuk

Cumartesi gecem nostaljik şişeden gazoz içip geğirerek ve bugün iyiyim sankim diye hesap kitap yaparak geçiyor.
Zaten çok daraldığımda infilak edip yeniden kaldığım yerden devam ediyorum.

Geçelim bunları, asıl mevzu internete giremiyorum. Her ay bir avuç para veriyorum ama TTNET bana zerre değer vermiyor. Son bir haftadır VINN sayesinde internete giriyorum. Ha! olmasa çok mu dert? değil. Lakin dert kusmaya bir mecra lazım olduğunda lazım oluyor bu meret. Sayısız defa arıza kaydı girmeme rağmen halen bir yere varamadık. En sonunda kapattırıp başka yolları tercih edicem.

Dün ekmek mak. kek yaptım taş gibi oldu. Bende bugün şerbet yapıp dilimlediğim kekin üstüne döktüm. Çakma revani oldu hesapta. Bu uydurma tatlının üstünede kaymaklı dondurma konup yenecek diye umuyorum. Öyle hesap ettim ama sanırım yine elimde patlyacak.
Sıkıntıdan mutfağa dadandım ama gidişat pek bir yere varacak gibi görünmüyor!

4 yorum:

  1. Eviniz nerede bilmiyorum ama denize yakinsaniz Ege'yi de alip yuruyuse ciksana her gun. Ikinize de iyi gelir. Belki de yapiyorsundur zaten. Kis ve ev insani cok fena daraltiyor. Disari cikip sevdigin insanlarla bulusmak, kiz kiza muhabbet etmek de bana iyi geliyor. Birkac gun idare ediyor.
    Mutfaga dadanmak hic iyi sonuc vermiyor maalesef. Denedim, biliyorum. Eski kiyafetlerim bana gardroptan aciyarak bakiyor. En sonunda pes edip ise donecegim icin kiyafet satin almak zorunda kaldim gecen hafta. Cok asap bozucuydu.

    YanıtlaSil
  2. Vejetaryenkedi, ne yazık ki, denize yakın değilim :( Diğer yandan Ege pusete oturmuyor kucakta taşınmak istiyor ve ben onunla çok uzun yürüyüşlere çıkamıyorum. Kolum ağrıyor taşıyamıyorum. Her işim ters yani. Tek başıma çıkarsam ki en fazla evime yakın olduğu için Kanyon'a kaçıyorum en fazla 1.5 - 2 saat kadar ama içim içimi yiyor. Delilik bende evvelden gelme ama Ege bunu bir aşama öteyhe taşıdı :)

    Bakma sen bana düzelirim elbet.
    İşte bol şans dilerim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. ttnet'in çağrı merkezi çalışanları kısayoldan çıldırıp intihar etmek isteyenler için ideal seçim. Anlayış sıfır, kalite sıfır..., sürekli anlattıkları ezber ettikleri 3-5 cümle. Ne sorarsan sor yine aynı ~ yine aynı şeyleri söylüyorlar. Paçayı kaptırınca da sıyırmak zor galiba. Bu kadar kötüledim ama bugün ttnet'ten arayıp bana bir ay bedava kullanım bahşettiler. Dur bakalım altından ne çıkacak Ruh'çuğum.

    YanıtlaSil
  4. Annoyam, dediklerin çok doğru. Ben çağrı merkezini Memo'ya havale ettim o ilgilendi ama nihayet bugün düzeldi. TTNET arıza için bir adamını gönderdi nihayet!

    Senin 1 ay bedava olayı sonrasında zamlanmış fatura olarak geri dönmesin. Zira kaşıkla verip kürekle geri almayı iş edinmişler :(

    YanıtlaSil