16 Ağustos 2013 Cuma

Kısa Tatil

Bu hafta sonu Riva''ya gidip bir gecelik kaçamak yapmaya karar verdik. Bu sene Ege deniz yüzü görmedi hafta sonu için olsa da hiç gitmemekten iyidir dedik. Bir gece kalacak olmamıza rağmen bir sürü şeyi yatağın üstüne sermiş durumdayım. Fakat hepside gerçekten gerekli !
Kendime bu sene semirmiş halimle bikini giyemezsin diye direttiğim için dün akşam mayo bakmak için alışveriş merkezine gittik. Ege Beyin küçük poposuna mayo ve deniz şortu almamız gerekliydi zaten :)
Bense ilk defa mayo alacaktım. Penti'de %70 indirim vardı. 90 TL olan etiketler 27 TL inmiş. Allah'tan indirimden bir mayo bulabildim. 38 beden :( Hüzünle 36 ve 34 bedenlere bakarken, eskiden bunlar benimdi diye içimden mızırdandım.
Neyse, kabine denemek için gidince biraz afalladım :) İlk defa mayo giyecek biri olarak bu kadar meşakkatli bir şey olacağını düşünmemiştim. Kendimi cendereye sıkışmış gibi hissettim. Giyene kadar balık gibi çırpındım :) Sonrada çıkarma kabusu başladı ve nihayet kasaya gidip ödemeyi yaptım. Allah'ım dedim bunu tekrar nasıl giyicem!!! Ne sıkıcı şey mayo  giymek. Yinede yanıma yedek bikinide aldım.

Her ne kadar Banu Alkan olmama şu kadarcık kalmış olsa da, zorda kalırsam bikinide giyerim yani. Çevreye verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim ama ne yapıyım...

50 faktörlük güneş kremleri ve şemsiye altında yatarak beyaz tenime güneş ışığı gelmesin diye uğraşarak elimden geldiğince keyiflenmeye çalışıcam. Beni asıl ilgilendiren otelin spa merkezi. Şimdi masaj hayaliyle bavul hazırlasam iyi olacak :D

7 yorum:

  1. Çok komiksin 38 bedenmiş ha! :))

    YanıtlaSil
  2. Neyse,özenmedim ama bence o mayoyu asla 38 bedenle giyme,yazık sana..Ben olsam o bikinileri giyerim :))

    YanıtlaSil
  3. Asortik Krep, sizi seviyorum. Öyle böyle değil gerçekten seviyorum. İnsanı en berbat ruh halinden, en pozitif ruh haline getirebilen nadir insanlardansınız. İyi ki varsınız. Sesinizi hiç duymamış olsam bile kahkahanız kulağımda çınlanıyor :) Nasıl bilmiyorum sizin nickinizi her gördüğüm blogda içimi neşe kaplıyor.
    Bana bıraktığınız her yorumda, sırtım sıvazlanmış kocaman kucaklanmış gibi huzurlu hissediyorum.

    Sizi seviyorum :D


    YanıtlaSil
  4. Bir gün şaşırtıp arayacağım, çok özledim diye :))
    Ben de sizi seviyorum.
    Sesim benden genç görünüyormuş :)
    İyi tatiller diliyorum, ben de kısmetse Bozcaada,Gökçeada yapacağım önümüzdeki hafta sonu,kimse bilmiyor ilk size söyledim :)

    YanıtlaSil
  5. Biri Spa mı dedi? Beni deniz kenarına değil Spa'ya bıraksınlar, 24 saat sonra gelip alabilirler ve hiç sıkılmamış olurum:)) İlahi Ruh Dağıcım, 48 bedenler bikini giyiyor sen mi giyemeyeceksin? Şöyle bir bak çevrene gittiğin yerde... (Gerçi Penti'nin mayolarını da beğendim ben bu yıl:)

    YanıtlaSil
  6. Sibel, SPA şahane ama denizi seyretmek bile beni çok dinlendirdi.

    Ayrıca evden çıkmaya çıkmaya güzel olduğumu unutmuşum :)
    ( çok mütevaziyim!)
    Hafta sonu kendime güvenim geri geldi. Bikiniye devam :D

    YanıtlaSil
  7. Hahaa:) tabi ben bu post'u daha yeni tatile gideceksin düşüncesiyle okudum bu sabah:)) oh iyi yapmışsın misss! (dedim ama di mi:)

    YanıtlaSil