31 Aralık 2009 Perşembe

Son Gün

Bugün tatildi ama bunu hak etmek için geçen cumartesi tüm gün deli gibi çalışmıştık. Dün gece başıma korkunç bir ağrı saplandı. Ne zamandır migrenim tutmuyor derken, iti an çomağı hazırla durumu oldu. Vicks'in bir zararı var mı bilmiyorum? ben alnıma şakaklarıma sürüp eski usul gözümü alnımı tülbentle sarıp kafayı vurup yattım. İlaç zaten alamıyorum :( eskiden olsa çakardım iki novalgin sen sağ ben selamet :)

Neyse, sabah kalktığımda bile ağrım geçmemişti. Memo işe gitti, bende kalkıp bilgisayarın önünde takıldım biraz. Sonra Banu aradı, işten çıkıyormuş Taksim'e geçecekmiş. Sebepse, Burcu'ya Leydi Gaga'nın yeni çıkan ikili Cd sini almak. Yeni yıl hediyesi işte. Bende geliyim dedim çünkü evde durmak beni feci şekilde hasta ediyor.
Hemen duşa girdim ve girmeden evvel kaç kiloyum diye baktım moralim bozuldu. 45,5 olmuşum. Yani resmen Victoria Secret melekleriyle yarışacak durumdayım. Kaburgalarım sayılıyor, dümdüz bir karnım var ve o üst bölgedeki çıkıntılarsa taş gibi :) onlar habire şişiyor. Tam plajlık bir vücudum oldu ama ne yazık ki artık çok geç. Banu'yla 12:00 gibi Kanyon'da buluştuk. Ben oraya gelene kadar ki, taş çatlasa yürüyerek 10 dk. sürer, çok yoruldum. Tipim zaten Tim Burton'ın Ölü Gelin filmindeki tip gibi olduğundan, bem beyaz bir suratla kendimi Sturbucks'a attım. Limonlu kekten tırtıkladım, biraz oturduk kendime geldim. Oradan ver elini Taksim. Hediyeyi aldık ve Cevahir'e geçtik. Oradanda alacakları vardı, bende Memo'ya bir gömlek aldım tekrar Kanyon'a döndük. Kredi kartında kalan chip paraları harcamak için Mother Care'den içeri girdik. Çorap ve emzik alıp çıktık :) Banu birde gidip takıcıdan saç bandı aldı. Kırmızı donlara baktık filan.

Sonra Mesut'u beklemek için banklara oturduk ve geleni geçeni çekiştirdik. Ona buna çamur attık, tam devleti kurtarıyoruk ki, Mesut geldi ve Banu'da Çekmeköy'e doğru yola çıktı. Bende son bir gayret eve geldim.

Banu'nun işi çok. Öyle böyle değil, daha hindi pişirecek kendisi. Ah benim sevgili ağustos böceğim, tüm gün gezdik. Hindi tavuk gibi kolayda pişmez, bakalım neler olacak?
Üstelik yemeği yedikten sonra geç vakit bize gelecekler. Yemek yiyemediğimden koku vesaire, ben onlara gidemedim sağ olsun onlar bize gelecek.

Bir seneyi daha böyle bitirmiş olacak ve yeni senenin ilk sabahına muhtemelen ben kusarak başlayacağım ama olsun yinede yaşasın yeni yıl :)

7 yorum:

  1. Ben gecenlerde kendimi acaba eskisi gibi duz bir karnim olabilecek mi diye dusunurken yakaladim. O kadar buyuk hissediyorum ki sanki hic degismeyecek bu halim :)
    Senin bahsettigin o bikinili sahneyi sadece bir kere yasadim ve hemen ertesi haftalarda buyuk bir karnim vardi artik :) Usttekilerin hassasiyeti de zamanla azaliyor, aklinda olsun. Acikcasi aynada her kendimi gordugumde urkmuyor degilim, fazla mi buyukler ne?

    Tam da Istanbul burnumda tutuyorken, Taksim'i hayal ettirdi bu yazin bana. Keyifli geceler size :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili İlk, umarım İstanbul'a gelme şansın olur. İstanbul özlenmek için var sanki. Bugün Taksim güzeldi ama bende derman yoktu. Yinede senenin son gününü Cadde-i Kebir'de geçirmek çok iyi geldi :)

    Üsttekilerin görüntüsü hoş ama. Yav hele bildin bileli 75A ötesine geçmemişsen 31'inden sonra bu hal pek hoş oluyormuş :)

    Sana ve H.'ye güzel bir gece diliyorum. Kalabalık olacaksınız sahi di mi? öyle yazmıştın. İyi eğlenceler.

    YanıtlaSil
  3. Canım, bu yıl dileklerinin en önemlilerinden biri gerçekleşti ve meleğin seninle artık, ne güzel di mi:) 2010'da da kucağında olacak inşallah. Sonra bütün o kusmaları unutup, onun bir gülüşüyle kendinden geçecek ve hayatının en güzel yıllarından biri olarak hatırlayacaksın bu yılı:)

    Mutlu, neşeli yıllar:)

    YanıtlaSil
  4. Ruhdağı, 24:00'ü 3 geçiyor, yeni yılın ilk yorumu sana geldi...mutlu, kutlu senelerrrr!2010 sana harika bir bebiş verecek ve tüm sıkıntılarına değecek....
    Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. mutlu mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  6. Ah o hindi pişmişmiydi merak ettim. Ben asla evde pişirmeye cesaret edemem de:)))
    Hızla kaybettiğiniz kilolar size döner merak etmeyin. Şu mide bulantısı faslı bi geçsin. Bir sabah kalkacaksınzı ki bulanmıyor.

    Yeni yıl sevdiklerinizle, sevinçlerle dolsun taşsın.


    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Dağlar kızı, hep cesaretlendirici destekleyici şeyler yazman çok hoş.
    Sağol umarım her şey dediğin gibi olur :)


    Peren, teşekkür ederim umarım tüm sıkıntılara değer :)

    Yeliz, mutlu yıllar :)


    Lalenin bahçesi, hindi pişmiş. Acemi şansı işte :)

    Kilolar kusmalar filan benim artık tahammülüm kalmadı o gün hiç gelmeyecek sanırım :(

    YanıtlaSil