16 Haziran 2010 Çarşamba

34. HAFTA

Dün ikide doktor kontrolüm vardı. 13:45 gibi ofisten ancak çıkıp bulduğum ilk taksiye atladım. Dışarısı çok çok çok sıcaktı. Klimalı taksiyle uçarak hastahaneye vardım. Memo her zaman olduğu gibi beni bekliyordu :)
Muayene sırasını beklerken çaktırmadan herkes bir birini inceliyor. Bu bana çok komik geliyor. Bir birimizin göbeğine bakıp acaba kaç haftalık tahmini oynuyoruz. Ben oynuyorum en azından :)

Neyse, ultrasondan bir profil alabilmeyi çok istedim ama olmadı. Geçen gece rüyamda doktor en sonunda cihazı bana vermiş doya doya bak demişti. Ama gerçek hayatta böyle olmadı tabii. Secde pozisyonunda duruyormuş oğlum ve bu benim rahatım için en uygun pozisyonmuş. Demek ikide bir yamulan karnımı poposuyla ittiriyormuş. Yüzünü göremedim ama inşallah 6 hafta sonra yüz yüze gelicez kendisiyle.
Her şey yolundaymış. 2050 gr. olmuş. Bende 34. haftamda 56.5 kiloyum. İyi gidiyor gibiyiz. Doktorla tekrar normal doğum konusunda karşılıklı anlaşmamızı teyit ettik. Hesaba göre doğum 26 Temmuz gözüküyor ama bu tarihi tuttururmuyuz bilemem. Belki daha sonra belki daha önce.

Memo ve ben çok heyecanlanıyoruz. Nasıl olacak? nasıl olacağız? çok merak ediyorum.

12 yorum:

  1. Ablacım o çok sağlık ve çok da akıllı bir bebek olacak inşallah ...
    Sen ve babacığı da onu olabildiğice güzel yetiştirip çok şirin bir aile olacaksınız bence hiç merak etme .. :)

    Sevgiyle kal ablam seni ve bebişi öptüm :)

    YanıtlaSil
  2. kimseye yorum yazasım yok bu aralar... herkesleri okuyorum o ayrı:) seni çok çok sevdiğimi söylemek istedim.

    YanıtlaSil
  3. Derasmus, teşekkür ederim.

    Yeliz'cim bende seni çok seviyorum. Duygulandırdın beni...

    YanıtlaSil
  4. cok heyecanliiiiii :)))

    saglikla gelsin bebisiniz!

    YanıtlaSil
  5. her sey cok guzel olacak :)

    bir suredir okuyamiyorum bloglari, bir de baktim ki senin bebis karninda buyumus de, oda takimlari bile hazir edilmis :)) heyecanla bekliyoruz gelisini :)

    YanıtlaSil
  6. Günler azalıyor, günler azaldıkça heyecan artıyor.Bundan sonraki kontrollere ne sıklıkla istedi doktor. İnşallah normal doğumla yapıverip aynı gün ayaklanırız. :)

    YanıtlaSil
  7. Benden bizden, eveeet çok heyecanlı :)


    Anne ve bebişi, merak içindeyim. habire senin eski hamilelik yazılarına dönüyorum. Sonra Yeliz'in hamileliğini okuyorum doğum sonrasını birde Açalya'nın eski yazılarına göz atıyorum.
    Şunu nasıl yapmışlardı bu neydi gibisinden :)

    Heidi, az kaldı sen ne haldesin :) Tuhaf bir durum bu. Sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum ya da hep hamileydim sanki. Kafam karman çorman :)

    Bu haftaya kadar ayda bir gidiyorduk şimdi doktorum 10 gün sonraya randevu verdi.

    Umarım dediğin gibi normal doğumla sıyrılırız bu işten :)

    YanıtlaSil
  8. bende zirt pirt birsey uydurup ultrasona gidiyorum bebegi goreyim diye. Bu karin dinleme aletinden alayim dedigimde doktorum istersen sana taksitle ultrason alalim diye dalga gecmisti. 4 sene gecti bile! Ben senin bu 56 kilo olayina gicik olsam da ustunde durmuyorum hamileligini 106 kilo bitirmis biri olarak. Mucize geliyor ay cok heyecanli cok guzel olacak hersey goreceksin.

    YanıtlaSil
  9. çok güzel olacaksınız... yaşamınızda azcık yana çekilip bir kişilik daha yer açacaksınız o kadar...

    Bir aslan burcu geliyor aslanlar gibi bir oğlan geliyor demek ki...

    YanıtlaSil
  10. beste, sorma bu ultrason olayı beni bitirdi. En son 23. haftada yüzünü görebilmiştik sonrası yalan oldu. Bolca popo izliyoruz :)
    Kilo konusunda gıcık olmana çok güldüm. Bebek iyi olsun da gerisi önemli değil.
    Öptüm :)

    Lalenin bahçesi, evet yana doğru kaydık çoktan gelsin artık çok özledim :(

    Memo'da aslan burcu :) Bir evde iki aslan erkeği!!!
    Bizi kolay günler beklemiyor bence :D

    YanıtlaSil
  11. Yaklaşık 12 gün kadar gerinizden geliyoruz :) Bizim doğum 8 Ağustos gibi gözüküyor.
    Tüm hamileliğini evde ve (ikinci trimester hariç) çok sıkıntılı geçirmiş biri olarak, şu haftaya kadar çalışabilmiş hamilelere gıptayla bakıyorum. tebrikler valla :)

    YanıtlaSil
  12. DeryAze, tebrik ederim :) İlk 16 hafta kabus gibi geçöişti ama sürünerek işe gitmek zorunda kalmıştım :) Şimdide halen döne yuvarlana gidiyorum bakalım :)

    YanıtlaSil