20 Ağustos 2010 Cuma

Sahip

Ben aylardır hamilelikle ve bebekli hayatın getirisiyle filan uğraşırken dünya dönüyordu bir yandan tabii. Okuyamadığım sayısız kitap basıldı. Gidemediğim festival filmleri vardı. Gidilemeyen nice konserler oldu. Dünya gözüyle görülmek istenilen nice gruplar geldi gitti. Arkalarından hayıflanarak inceden söverek sineye çektik.

Birde bu arada Kurban albüm çıkarmış. Aylar olmuş hemde. Kurban'ı severim. İnsanlar albümünden sonra dağıldık diyerek beni kedere gark etmişlerdi. Tez zamanda albümü edinmek gerek.



Hülya tiz bana sling yolla, albüm almaya gitmem gerek. Gözünü seveyim stokta yok filan anlamam :)

Not: Bu cumartesi Disko Kralı'na konuklar kendileri. Bundan mahrum kalmasam bari. Uyuya kalmamak gerek :) Ege az müsade et olur mu?

Yine not: Lohusalık bu mu? Adamlar 27 Temmuz'da çıkmışlar Disko Kralı'na bense bu cumartesi ayın 27 si zannediyorum bu da yetmiyor ayı Temmuz zannedecek kadar coşuyorum! Peh! benden geçmiş arkadaş. Yaşayan ölülerin gecesi bu be!

3 yorum:

  1. ben 2009u uzunca bir süre 2008 sandım. sen gene iyisin :)) yarın çıakacak slingin, pazartesi geçer eline. biriniz de slingi aldıktan sonra fotoğraf yollayın dişimi kırayım.

    YanıtlaSil
  2. Canım ben yine çok geç kalmışım .özür..

    Minik Ege'ye hoşgeldin diyorum. Allah analı babalı büyütsün .

    YanıtlaSil
  3. Hülya,inşallah slingi kuşanmayı becerebilirsem çekecem fotoğrafı :)
    Halkalı sling daha mı pratik acaba? Çok uykusuzum şu an, aslında bu kadar aptal değilimdir ama o slingi halen çözemedim :)

    Özii, selam :) nerelerdesin?

    YanıtlaSil