4 Ekim 2010 Pazartesi

4 Ekim

Hayat kısa ama bunu her zaman aklıma getirmek delilik.
Hayat tüm hızıyla devam ediyor. Ben büyüyorum, kardeşler büyüyor. Kendi seçimleri, zevkleri, aldıkları kararları ve bu kararların arkasında duruşlarıyla bunu ispatlıyorlar. Kimi evleniyor, kimi şehir dışında okuyor ve bunlar olup biterken ben kendimi halen 16 yaşında hissediyorum. Halen pazar akşamları içimi ertesi gün okula gitme sıkıntısı sarıyor. Hep içimde okul formasını ütüleme telaşı oluyor. Ben büyüyemiyorum. Yatağında tatlı bir uykuya dalan Ege bana en küçük kardeşim gibi geliyor.

İçimdeki onaltıya kaçma takıntısı bazen aslında otuziki olduğumu pekala bildiğim gerçeğiyle çakışıyor. Mesela bugün. Bugün Banu 27 yaşına giriyor. Ne kadar ağız doldurucu bir söyleyiş. Yirrrmiii yediiii...
Bende ottttuuuzzzz ikiiii !!!

Kutlamaları seviyorum ama giderek bu kutlamalar kendi açımdan dramatikleşmeye başlıyor gibi.



Bugs Bunny, doğum günün kutlu mutlu olsun. Bugün annem erken gelirse eğer, küçük kardeşimi!!! :) ona bırakıp seninle Şarabi'ye gidelim diyecektim. Ama sanırsam annem akşama gelecek :(
Memo'da İstanbul dışında olmasaydı belki akşam pastamı alır gelirdim kapına lakin oda mümkün değil. Yine de bunları yapmışız say olur mu? Öperim gözlerinden. Nice senelere.
(Yirrrmiii Yediii. Tanrım!!!)

4 yorum:

  1. teşekkür ederim :)sayfanı açtığımda bu yazıyı görmem yetti bana. sen gelemesende bugün, pastamı alıp ben sana gelicem :)yine birlikte kutlama yapıcaz gri kedi :) benden kurtuluş yok, biliyorsun!

    YanıtlaSil
  2. kendimden başka tanıdığım 32 yaşında tek blogger dostum benim:) diğer tüm bloggerlar pek genç canım, aralarına dalıp car car konuşuyormuşum gibi hissediyorum bazen:)

    YanıtlaSil
  3. amaaann şekerim ne varmış öyle otuuzz ikiii falan peehh ben de otuzu devirdim devirecem ne var ki bunda ohh tadından yenmez
    büyük kardeşe en tatlısından bir yeni yaş dilerim, yakın zamanda 30'larda da görmek isteriz kendisini. küçük kardeşin de totosuna bir ısırtık atıver benden yana :)))

    YanıtlaSil
  4. Ben de kendimi lise yaşlarında takılıp kalmış hissederim hep.Yok,o çağların enerjisi,havailiği değil kasdettiğim.Sadece bir his işte.Ne zaman 33 yıl oldu,hiç anlayamıyorum.Kocaman bir kadın mı oldum yani,idrak edemiyorum.
    özlem

    YanıtlaSil