29 Temmuz 2016 Cuma

Ege 6 Yaşında

Bugün oğlumun doğum günü. Altı sene önce tam 20:20'de hayata gözlerini açan bir tanecik evladımla 6 yılımız geçti gitti işte. 

Bu sene ilk defa okul deneyimi yaşayan ve ilk defa bu yıl şubat ayında berber koltuğuna oturmayı kabul eden bir Ege vardı. 




                                             




Büyüdüğünü kabul etmek zor ama doğan büyür sözünü doğruluyor. Yakışıklı (bana göre) , çok centilmen mesela asansör kapısını açıp önce anneler diyerek beni bindirir. Efendime söyleyeyim, çok merhametli, saygılı sevgi dolu bir çocuktur. Evladım diye demiyorum ama bir tanedir yani ;) 




Pizzayı çok seven, anne sandviçlerinin ve kornişon turşusunun bağımlısı, kalitesiz yemeği ilk bakışta anlayan bir gurme! 

Şakacı, espirili (ah birde konuşma bozukluğunu aşabilse ne fıkralar anlatacak), iyi bir sinema izleyicisi.

Robotlar ve uzay gemileri, süper kahramanlar ve buna benzer her şeyi çok seven, söz dinleyen bir şeyi ikiletmeyen, şimdi alamayız dediğinde tamam deyip beni hiç üzmeyen biricik oğulcuğum, gözümün nuru, canımın parçası evladım iyi ki doğdun, iyi ki evladım oldun. 

Sağlıklı, mutlu uzun bir ömür diliyorum. Nice nice senelere Ege.




13 yorum:

  1. İYİKİ DOĞMUŞ PRENS :)

    YanıtlaSil
  2. Nice nice mutlu yillara Ege!

    YanıtlaSil
  3. Mutlu yıllar ege.sizi ilk 2010da keşfetmiştim.kızım doğduğunda sizi okuyordum.ege bunları yaptı nilda sunları diye...zaman geçiyor ve buyuduler işte.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Zaman çok hızlı geçiyor sanki :( Çok çabuk büyümesinler...

      Sil
  4. edirnedeyim desem :) hatırladın mı desem ..özlemişim desem hatırlarmısım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda günlerdir girmiyorum internete. Şimdi gördüm yorumunu ve ne kadar mutlu oldum anlatamam. Hatırladın mı? deme sakın çünkü ben seni pek çok severim bilirsin. Benim ev numaram sende duruyorsa arasana çünkü ben telefon hattımı kaybettim. Akılda numara tutamıyorum da! Sende benim numaramı kaybettiysen erdemarife@gmail.com adresime cep numaranı yazarsan ben hemen ararım seni. İki gün önce doğum günümdü artık doğum günlerinde bile bloga yazmaz oldum. İçimde bir bıkkınlık var anlatamam... Arasan sana anlatırdım belki.
      Çok çok selam ederim Funda, haber bekliyorum.
      Sevgiler.

      Sil
  5. 6 sene önce ben de buralardaydım.. Zaman ne çabuk geçiyor..

    Allah sağlıklı uzun ömürler versin Egenize ve size.. :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil