11 Şubat 2010 Perşembe

Gidişat

Dün öğle yemeğine Banu geldi. Havada güzeldi. En azından yüzümü ısıran bir soğuk yoktu. Beraber yemek yedik. Bana en iyi gelen öğle yemeği; yağsız pirinç pilavı ve limonlu havuç salatası, yanındaysa yoğurt. Bu menü bebeğe ve bana çok iyi geliyor. Bu sayede gün içinde mide rahatsızlığı çekmiyorum.

Banu eşi için sevgililer günü hediyesini aldı. Şık bir şey yani benden söylemesi. Benim hiç böyle bir telaşım yok. Bu sene özel günlerin bir çoğu sekteye uğramış durumda. Kutlama yapacak ruh halinde değiliz. Memo herhalde o günde hastanede olur. İlk kez bu sene sevgililer günümüz böylesi sönük geçecek. Üzülüyorum...

Ay! sahi, ben geçen akşam bir şey yaptım. Kanyon'dan geçerken ayaklarım mathercare' e döndü otomatikman. Kışlık şeylerde indirim vardı duramadım 3-6 ve 6-9 ay için kışlık hırka ve mevsimlik tişörtler aldım. Penye pijama altları üstleri filan derken aldım işte bir şeyler. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Çok erken biliyorum ama inşallah ağız tadıyla, sağlıkla giydirmek nasip olur diyerek aldım. Dün akşam eve gelen Memo'ya gösterdim önce pek tepki vermedi ama uyumadan önce dibime kadar gelip ne güzel şeyler almışsın öyle demesi çok şekerdi :)

Haftaya salı günü doktor kontrolümüz var. Çok uzun geldi bu 1 ay. Doktora gitmeyince ben hepten unutuyorum hamile olduğumu. Yüksek kaldırımlardan hoplamak, karşıdan karşıya koşarak geçmek gibi salaklıklarım var bazen. Sonradan azarlıyorum kendimi hoplayıp zıplama bir rahat dur diye. İnsan hamile olduğunu nasıl unutur oda ayrı bir konu zaten. Yeme bozukluğu dışında bir şikayetim olmadığından ve karnımda dümdüz olduğundan bana hamileymişim gibi gelmiyor. Uyuklama ve yorgunluk gibi şikayetlerim hiç olmadı. Tek derdim mide bulantısı, kötü koku ve iştahsızlıkdı, oda giderek düzelecek inşallah. 8. haftaki halimden bin kat iyi durumdayım. 16 hafta 3 günlük bir hamile olarak toplam yekunum 45, yani bu ay 500 gr almışım. Oley!

Ofisteyse işler pek sıkıcı. Dışarıda yağmur var, tırnaklarımdaysa saks mavisi ojem.



Bu ellere en çok martini kadehi yakışırdı bence :)

6 yorum:

  1. Bebek icin ufacik bir sey almak bile insana ne kadar iyi geliyor degil mi? Brn baslarda aldigim seylere oyle bakmiyorum. ama simdi simdi gidip gelip bakasim geliyor, bir hevestir ki sorma :)

    Midenin ve dolayisiyla senin daha iyi olmaniza cok sevindim. Hep guzel haberlerle, gorusmek uzere!

    YanıtlaSil
  2. sen almışsın gözümde canlandırdım bana bile iyi geldi. her şeyin küçüğü güzel :)
    sağlıklı günlerinde giysin annesi...

    YanıtlaSil
  3. o kıyafetler ne şeker di öyle bayıldım :))bir an gözümde canlandı ufaklık:)gri sever olarak tişörtü ayrıca beğendim :)güzel günlerde kullansın inşallah.

    YanıtlaSil
  4. gidişat gayet iyi bence. Hastanızda normal yaşamına döner inşalah o zaman her şey süper olur...
    bebek alışverişi ne büyük heyecandır. Ben onları sürekli karşıma dizer seyrederdim.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. guzel hormonlar dogru yonde calismaya basladi, ufakligi giydirecegin gunler bir an once gelsin gule gule giysin, mavi ojelere kadar hersey yolundaydi siradisi hamile:)

    YanıtlaSil
  6. İlk, hele doğuma yaklaşılan haftalarda kim bilir insan ne hale geliyordur :)

    Nalan, teşekkür ederim. Çok sevimliler ya hel o minik tişörtler :)

    Hamzalar, sağol kuzen, teşekkürler :)

    Lalenin bahçesi, düzeliyor gibi değil mi? Güzel haberler alırsak daha iyi olacak.

    Kıyafet meselesi vahim. Bir başladım mı duramam ben :)

    Beste, sağol. Mavi ojelere kadar... sözüne çok güldüm. Saks mavisi bu senenin moda renklerinden valla :)

    YanıtlaSil