7 Ocak 2013 Pazartesi

İlk Hafta

Evin erkekleri uyurken bende günün yorgunluğunu viski-soda ikilisiyle atıyorum. Ne yapalım kardeşim otuz beşime gelmişim viskiden aşağısını içmem. Benim Vehbi Koç'tan ne eksiğim var?

Yeni yılın ilk haftası bitti. Benim için geçen senenin son haftasının aynısıydı.
Hep aynı, hep aynı.

Bu hafta izlediğim diziyi bitirdim. Ruhum huzura erdi.
Yeni bir diziye yelken açmadan evvel yüzümü biraz eve dönmeye karar verdim. Vallahi bu hafta ister kar fırtınası gelsin, isterse gök taşı düşsün benim tül perde yıkama işine soyunmam gerek. Buna kendimi inandırmış durumdayım. Belki viskinin verdiği gazla olabilir ama yinede kendime inanıyorum. Fighting!

Bitirdiğim diziye gelince, sadece No Min-Woo aşkıyla izlediğim ve sevdiğim bir diziydi. Lakin, şu saatten sonra elimizden başka bir şey gelmediğinden, dünya ahiret kardeşim olsun dediğim şahsiyeti,
neden bütün dizi boyunca taytla ve üstünde düdük gibi bir ceketle gezdirdiklerini anlayamadım.

Anladık dizide pop idolünü oynuyor ve evet Kore'de erkek idoller bir ton makyaj yapıyor ve yakışıyor da ama el insaf yahu! Canım yiğidi bu kadar karikatürize etmenize ne gerek var? Tam anlamıyla animeden çıkmış gibiydi. Sevmedim mi? sevdim ama ne bileyim kardeşim tayta gerek yoktu bence.

Oysa daha hoş hallerini de biliyoruz yani :)





Neyse, dediğim gibi yeni bir dizi izlemeyi bu hafta kendime yasakladım. Bu haftayı No Min Woo'nun damakta bıraktığı tatla idare edebilirim sanırım :D

Yeni haftayı evimle arama bir şey sokmadan geçirmeyi düşünüyorum ama bilmem bu sözü ne kadar tutabilirim?

3 yorum:

  1. Yaw bu kore dizileri nasıl alışkanlık yapıyor böyle :) Hiç izlemedim, meraktan çatlamaktayım sizler böyle yazınca ama alışkanlık yapacak diye korkuyorum. bişey değil ona vakit ayıracağım diye olmayan uykumdan da olacağım diye korkuyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Yav ne desem bilemedim. Şimdi sen işe gittiğin için şartların biraz farklı. Ben hepten eve serilmiş durumdayım :D
    Yinede bence ucundan kıyısından bulaş. Uyu uyu nereye kadar :P

    YanıtlaSil