31 Mayıs 2017 Çarşamba

Bebeğinize En Kaliteli Uykuyu Nasıl Sunarsınız?


Her yetişkinin gününü kaliteli geçirebilmesi için kaliteli bir uyku tatması gerektiği bilinen bir gerçektir. Bir yetişkin olarak uyku konusunda kendimizi idare edebiliriz ancak ya bebekler? Bebeklerin yetişkinlerden çok daha fazla derecede güzel bir uykuya ihtiyacı vardır. Onların gelişimini destekleyici uykuyu sağlama görevi de tabii ki yetişkinlere düşmektedir.
Bebeğinizin gelişimini sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapabilmesi için yatakları ve yastıkları özel olarak seçilmelidir. Büyüme evresinde bebekler oldukça fazla uyurlar, hatta gün içerisinde uyudukları zaman dilimi uyanık kaldıkları zaman diliminin oldukça üzerindedir. Yatsan bebek yastığı seçenekleri içerisinden bebeğinizin en tatlı rüyaları görerek en güzel uykulara ulaşacağı yastık modellerinden istediğinizi gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz.
Yatsan bebek yastıkları içerisinde tüm ürünler bebeğiniz için özel olarak tasarlanmıştır. Wool touch yün bebek yastığı yüzde yüz boncuk yünlerden oluşur. Ayrıca kumaşı bebeğinizin hassas cildine yakışacak şekilde yüzde yüz pamuk olarak yapılmıştır. Tabi bu durum kalitesini ve dayanıklılığını da arttırmaktadır. Bebeğiniz uyanık olsa dahi çoğu vaktini yastıkta yatarak geçireceği için yastığın kirlenmesi kaçınılmaz olacaktır. Ancak bu ürün kolay yıkanabilir olma özelliği ile annelerin de işini bir o kadar kolaylaştıracaktır.
Bebeğinizin cildinin hassasiyetini göz önünde bulundurarak doğal bir yastık ürün talebinde bulunabilirsiniz. Organic touch bebek pamuk yastık ile uzmanlarından önerisini alan bu ürünü rahatça bebekleriniz için kullanabilirsiniz. Kumaşı, malzemesi ve dolgusu yüzde yüz pamuktan oluşmaktadır. Hatta kullanılan pamuk da zehirli tarım ilaçları ve sentetik gübrelerin kullanılmadığı tarlalardan elde edilerek yastıklarda kullanılmıştır.
Baby Visco yastık hipoalerjenik bir yapıya sahiptir ve içerisinde kesinlikle küf ile nem oluşumuna izin vermez. Bebeğinizin gelişiminde omurga yapısının düzgün bir şekilde büyümesi için yastık şekli çok önemlidir. Baby visco yastık sayesinde bebeğinizin omurgası da sağlıklı bir şekilde şekillenecektir. Üzerinde bulunan kılıfı da yine kolayca çıkarılarak yıkanabilecek bir şekilde dizayn edilmiştir.

Rigato kaz tüyü yastık en yumuşak gıdık tüylerinin bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Pamuk saten kumaşı ile yastığın hava almasını kolaylaştıracak bir yapıya sahiptir. Yumuşak yapısıyla bebeğinizin baş ve boyun bölgesini de anatomisine uygun olacak şekilde desteklemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder