16 Ağustos 2009 Pazar

Pazar Miskini

Bugün klasik bir pazar günü. Sabah kalkışı, kahvaltı seramonisi ve tüm günü pijamalarla geçirebilme lüksü.

Gerçi boğaz ağrım ayyuka çıkmış durumda. Feleğin çemberinden geçmiş bir travestinin sesi gibi çıkan çatallı sesimle Memo'nun gününe renk kattığım tartışılmaz.
Kendime taze zencefil çayları yaptım limonlu, ballı. İçine çubuk tarçın attığım taze sütler kaynattım yine zencefilde koydum ama ı ıh!
Sanki boğazımda İsa'nın dikenli tacı var. Her yutkunuşta dalayıp geçiyor beni.
Bir sonraki aşaması bademciklerim şişecek gibi ama iyi düşünelim iyi olsun.

TRT 2'de Kırkbeşlik programı vardı onunla oyalandım ama aklımda hep ütü yapmam gerek diye kendime huzur vermeden. Cnbc-e tekrar dizileri, e2 Ellen'in eskileri filan her şey izlenebilir. Ama beynimde yanıp sönen o minik ampül ütüüüü! diye yanıp sönmeye devam etti. Bu fikirden kaçmak için blogun tatlı kollarına attım kendimi. Biliyorum ütü yapmam gerek Agghhh! nefret ediyorum ütü yapmaktan. Sanırım şimdide gidip kakolu kek yapıcam. Yanıp sönen o minik ampülden kaçabildiğim kadar kaçmam gerek.

6 yorum:

  1. Bence sen utuyu falan birak hatta herseyi birak ve bir kitap yaz.
    Ciddiyim bak ...
    Pazartesi geldi bu arada , cikar bakalim pijamalari :))

    YanıtlaSil
  2. Pazartesi sabahına elimde ıhlamur fincanıyla başladım ve bütün gece hiç uyuyamadığım halde milyon tane rüya gördüm :(

    Bak işte, sanırım burnum akıyo!!!

    YanıtlaSil
  3. Beni çağırsaydın ben ütü yapmayı çok severim. Terapi gibi gelir bana. Bu arada boğaz ağrısı ile ilgili keşfim var, geçsin diye içtiğimiz sıcak şeyler aslında boğazımızı tahriş ediyor, o yüzden ılık içmekte fayda var...

    YanıtlaSil
  4. Çok sıcak içemiyorum zaten hele yazın. Bilmem faydası oluyor mu?
    Ütü aklımda olsun :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. hay allah yaa çok geçmiş olsun, hala geçmemiş hele yazın ne sinir bozucudur bilirim. Ben TV izlerken yapıyorum ütüleri, ikisi bir arada nasıl geçtiğini anlamıyorsun:)

    YanıtlaSil
  6. Ay, ben bu fotoğrafa bayıldım ya! :)

    Ütü konusuna girmeyelim bilhassa pantolon ve jilet gibi keskin kelimeleri beni boğuyor.

    YanıtlaSil