19 Ocak 2010 Salı

Kar

İstanbul'a ilk kar yağdı işte. Çatılar, arabalar ve kaldırımlarda bile kar var. Tüm gece yağarsa sabah uyandığımızda bem beyaz bir sabaha günaydın diyeceğiz.

Yarın önemli bir gün bizim için. Kayınpederim hastahaneye yatıyor. Ameliyat gününü tam bilmiyoruz ama bir iki gün içinde belli olur sanırım. Çok yabansıyım ben bu durumların. Daha önce başıma gelmişliği yok. Memo daha deneyimli bu konuda. İşte her şey şimdi başlayacak. Ameliyat ve sonrası ve patolojiden beklenen cevaplar...

Ama şimdi hiç bir şey düşünmek istemiyorum. Bu akşam eve gelirken, karı izleyerek güzel hayaller kurdum. Gökten yağan bu beyaz pamuklar gibi bir yıl olsun bana dedim. Beyaz, temiz ve huzurlu. Artık olumsuz cümleler kurulmasın ve içimdeki umut büyüsün.
Güzel beyaz bir sabaha uyanmak istiyorum yarın. Serin havayı içime çekmek ve hazırım sana hayat demek çok güzel olacak eminim.

4 yorum:

  1. öyle olacak, pamuk gibi olacak. hiçbir şeycikler olmayacak. valla bak...

    YanıtlaSil
  2. elektra, sana inanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Diliyorum ve umuyorum ki herşey yolunda gidecek.

    Asıl kar yarın geliyormuş. O kadarcık kar yağışında bile insanlar arabaların üstündeki karları toplayıp kar toğpu oynadı gece boyunca burada. Amma özlemişiz kar yağışını:)))

    sevgilerim ve tüm iyi dileklerimle

    YanıtlaSil
  4. Cumartesi tipi varmış. Bu sefer sıkı yağacak herhalde :)

    YanıtlaSil