24 Ocak 2010 Pazar

Şekil Şemal



Bu deli kadın ne yapmaya çalışıyor diye sorarsanız, kısaca boynumdaki kolyenin resmini koymaya çabalıyordum diyebilirim. E be kadın çıkarda çek di mi?
Hem sonra makinanın zoom özelliği var onu kullan veya çekme canım di mi? Ama yok arkadaki dağınık yatak fonuyla kalkıp illaki resim çekecem diye çabalarsan ancak bu olur işte.




Yani şey diycem işte, bu kolyelerimi çok seviyorum da, onu demeye çalışıyorum. Güzel ama di mi?.
Gerçi Memo sen ne zaman büyüycen dedi ama ben seviyorum. Bebekte çok seviyor işte.
İş arkadaşlarıma göre hamile biri olarak çiçekli kolyeler filan almam gerekirmiş. İlahi ben öyle bir kolye taksam ilk bebek tepki verir içerden, çıkar şunu bize yakışmadı diye. Öyle ama. Hamileyiz diye o kadarda değil :p

Bu arada saçlarım Vincent'in saçlarına benzemiş. Hani aslan yüzlü Vincent vardı, Catherine ve Vincent'ın hikayesi. Trt 2'de verilirdi. Ben Vincent'e acayip aşıktım.

Beauty and the Beast, çok güzeldi o dizi çok.

12 yorum:

  1. Saçların çok güzel, kolyelerinde:)
    Hem bebek emerken kolyeyle oynuyor bir yandan daha uslu oluyor, böyle sade kolyelerin olunca da koparmadan oynar işte. Tecrübeyle sabit :)

    YanıtlaSil
  2. bi defa senin saçların düz, öncelikle çok gıcık olurum düz saçlı insanlara(gııır) acayip kıskanırım. o bakımdan senin vincenta benzemen mümkün değil gebeşim, asıl ben saçlarıma jöle sürmez veya fön çekmezsem aynı Vincent oluyorum, kimselere bırakmam:)
    Bu arada bukowskinişn kadınları senin hangi baskı yav? benim yoruma yanıtında gördüm, pek ustruplu çevirmişler benimkinde düpedüz "o..." diyor:)

    YanıtlaSil
  3. ermm.. o saclar gercek mi bacim yaw? :D masallah masallah diyeyim :))

    YanıtlaSil
  4. Asortik Krep, teşekkür ederim. Saçlarımı çok seviyorum :)
    Kolye için bende öyle düşünüyorum. Birde takıntım var, illaki bebek beni uzun saçlı hatırlasın diye. Nedense?

    Yeliz, güldürdün beni yine :) Kolajdaki ilk resimde çekerken kaydırmışım saçlarım uçuşuyo gibi olmuş ondan dedim birde saçlarım çok bakımsız ona istinaden gönderme yapmıştım :)

    Düz saçta iyi güzel ama benim gibi ince telliyse birde hamile kaldık diye iyice döküldülerse esrarkeş imajı verebilir dikkat!
    Kıyıp kesemiyorumda, gittiği yere kadar gitsin bakalım :)

    Bukowski içinde, bendeki Metis Yayınlarından Avi Pardo'nun çevirisi.Bende direk Fahişe yazıyordu valla. :D Bencede direk Orp. der Bukowski ama nabza göre şerbet vermiş olabilirler :)

    Anne ve Bebişi, hımm her santimi benim :D

    YanıtlaSil
  5. sevgili rapunzel bebisin olunca o saclarini bir guzel cekecek senin:) Ha birde vaktin olmayacak bence kisa kestireceksin tecrubeyle sabittir:) Kolyeleri allaha havale ediyorum bana birileri kucuk cocuklu bir kolye hediye etmisti onu takmistim senin hormonlar seni daha ele geciremedi anlasilan:)Gobegin belirginlesmis cok sirin umarim hayal gormuyorumdur yarim fotodan gordum vallahi!

    YanıtlaSil
  6. Beste'cim topuz yaparım o zaman çekemez :) Kestirmem katiyen!!!

    Göbeğim yok Beste. Hatta bundan 3 ay önce hamileyim desem daha inandırıcı olurdu. Sanırım alt eşofmanın pofluğundan göbek var gibi olmuş :) Eşofmanın beli bol geldiğinden göğsüme kadar çekiyorum da :D

    Şu an 13. hafta bitti yarından itibaren 14. hadtamıza başlıycaz ama tam bir tahta gibi karnım :(

    Birazcık çıksa sevimli olurdu ama şubat ayında artık belli olur di mi? nede olsa 4. ayım olacak.

    YanıtlaSil
  7. sen modern hamilelerdensin canim 6. ayin sonunda hafif gobek belirecek, arkadan bakinca hamile oldugun anlasilmayacak ay nasil ozeniyorum ben tombalak bir hamile oldum da:) Daha ilk ay gobek cikmisti !!!

    YanıtlaSil
  8. saçlarını çok kıskandım çoookk

    YanıtlaSil
  9. Beste inşallah dediğin gibi olur :)

    Funda, sen kısa saç seviyorsun sanıyordum :)

    YanıtlaSil
  10. ooh bebeklerin en sevdiği şey saç çekmek. Neden bu kadar hoşlanırlar anlamam. Senin bebk bayılacak bu saçlara:)))

    YanıtlaSil
  11. Ben saçlarının rengine takıldım. Çok güzel bir renk. Kendi saç rengin mi? değilse ne deniyor bu saç rengine?

    YanıtlaSil
  12. Lalenin bahçesi, evet can yakıcı bir süreç olacak sanırım :)

    Açalya, saçlarımın rengi boya değil. Kendi saç rengim. Daha saçlarımı hiç boyatmadım zaten boyatmak istemem bende saç rengimi çok seviyorum :)

    YanıtlaSil