14 Şubat 2010 Pazar

Sevgili


Özel günler benim için hep önemli olmuştur. Ama bu sene daha bir başka. İçimde bir çok şeye bir yabancılaşma var ve olayları başka yönleriyle de görmeye başladım ki, bilmem bu benim için iyi bir şey mi?

İçimde başka bir kalbin atışları benimkine karışmışken aşk kelimesi beni sadece O atan diğer kalbi düşünmeye sevk ediyor. Bu aralar içim dışım O. Varsa yoksa O. Onu özlüyorum. Onunla yaşanacak hayatımı düşünüyorum. Şimdilerde beni üzmeyen kırmayan tek varlık O. Belki canımı yakacak ve kalbimi kıracak ama daha zaman var bunlara diye teselli ediyorum kendimi. Bu ara en çok Onun sevgisine ve bağlığına ihtiyaç duyuyorum. Tek ihtiyacım olan şey bu gibi geliyor.

Bugün sadece kendime olan aşkıma en yakın olan aşkı bebeğimle yaşıyor olmanın keyfini sürüyorum. Seni seviyorum ve emin ol bunu milyonlarca kez söyleyebilirim.
Sevgililer günümüz kutlu olsun bebek.

3 yorum:

  1. Bir gün Gamse bana -Anne ben seni sevmesem de sen beni hep sev tamam mı dedi. Bunu söylediğinde 3 yaşında falandı. Dünyanın en beklentisiz sevgisi, aşkı ; çocuklarımıza duyduğumuz aşk. Bu o kadar tarifsiz bir şey ki, her gün biraz daha artar, o sizi yerden yere vursa da bir milim eksilmez. Ne mutlu ki bunu yaşıyorsunuz.
    Nice sevgililer günlerine hep aşkla...

    YanıtlaSil
  2. Yaşam enerjini, gücünü bebeğinden al, sen de ona ver...sen şanslı bir kadınsın,ona sahipsin...

    YanıtlaSil