31 Mart 2010 Çarşamba

Mavi Sakal / Kan Kokusu


Dün Başka Dilde Aşk filmini izledim. Neden bu kadar geç kalmışım ki? Kendimi esefle kınıyorum. Çok beğendim. Tekrar izlenebilir filmlerden biri oldu benim için. Sanırım erkek kahramana az biraz aşık olmuş olabilirim :)


Sonra akşam iş çıkışı kuaföre gittim, saçlarımın ucundan aldırdım azıcık. Ama nereden baksan 4 parmak boyu kesti kuaför acımadan. Birde dalga geçti, süpür çocuğum saçlarını görmesin ağlar şimdi dedi :) Ona kalsa kesermiş, kısaltırmış, artık uzun saç kalmamışmış filan. Ben eski kafalıyım iyi böyle dedim. Kat verelim filan dedi, istemiyorum sadece uçlarını düzelt dedim. İkna edene kadar nevrim döndü. Yazın denize giderken saçlarımın uçlarını papatya suyuyla açarsam şahane olurmuş. Bende içimden eminim bu yaz tek derdim saçlarımın uçlarını papatya suyuyla açmak olur diye geçirdim. Deniz mi? ancak rüyamda :(
Sonra Memo'yla buluşup eve döndük. Çok yorulmuşum dün, 22:30'da apar topar yatağa doğru seyirttim.

Asıl olaysa, dün sabah üst kattakilere hırsız girmiş. Panikledik biraz. Kapılarını kilitlemeden yatıyorlarmış. Bu ne rahatlık. Ben her tarafını kitliyorum, birde şu vik vik öten şeylerden taktık kapıya kuru gürültü yapsın diye. Olmadı Komple Teorisi filminde Mel Gibson'un yaptığı gibi kapı tokmağına bira şişesi yerleştirmeyi düşünüyorum, dışarıdan açılırsa anlaşılsın diye :) Bizim apartmana giren 3. hırsız bu. İnsan tedirgin oluyor.

Biraz semirdim ben bu hafta ve dikkatle bakılırsa göbeğimde anlaşılıyor artık :) Kendimi komik hissediyorum. Çorba kasesi yutmuş gibi duruyorum. Yakında servis kasesine dönüşecek gibi.
Birde, ofiste günde sayısız kez beni masamdan kaldırıp odasına çağıran patronuma çıkışmama az kaldı. Tamam çok kilom yok, evet dikkatli incelemezsen hamile olduğum anlaşılamayabilir ama belim ağrıyor ve eskisi gibi habire ofis içinde odasını tavaf edemiyorum ki. Tam oturuyorum tekrar sesleniyor, hadi bir daha kalk bir daha dön. Olmadı onun odasına taşınıcam :) Koşamıyorum artık anlayın lütfen.

Telefonum çaldı şimdi, doktorun ofisinden arıyorlar. Yarın randevunuz var gelecek misiniz? diyor bir bayan sesi. Gelmez olur muyum? Koşar adım gelirim hemde, sen ne diyosun :)

5 yorum:

  1. Semirmeye başladığına göre ilk üç ay bitmiş:)) Ah o patronu yolda görsek, biraz sıkıştırsak, kulağını büküp yollasak...
    Ne heyecanlı günler. Heyecanlı bekleyiş...

    YanıtlaSil
  2. oh oh böyle postlarda okuyacakmışız denek:)))) bundan sonra hızla semireceksin merak etme...

    Bizim Gamse de saç konusunda aynıdır. Rapunzelliğin modası geçti diyorum ama nafile, O da binbir pazarlıkla oturur kuaför koltuğuna- bak Harun Abi, sen nazımı çekiyosun diye geliyorum sana ona göre sadece ucından der. Ve ben yerde saç maç bile göremem. Bir de gelip baba bak, saçlarımı kestirdim demez mi...

    Hırsız konusunda acip bir maceram var, yazlıkta. E onuda bir postta falan anlatayım:)))

    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  3. Benim bu kuaförler ile ilgili güzel bir projem var.
    Ucundan al dedim 20cm kesti kuaförlerini şikayet derneği açmayı planlıyorum yakın zamanda zira kadınların %80'inin ortak sorunu bu...
    Geçen sene benim de evime hırsız girdi ve ben adamlarla kapıda karşılaştım bir de kovaladım onları. Ayağımda topuklu olmasa bilirdim ben onlara ne yapacağımı ama ucuz kurtuldular.

    Böyle şeylere kafanı hiiç takma. Kilitle kapını yat sen mışıl mışıl uyu. Hem oğlun korur seni her bi şeylerden :)

    YanıtlaSil
  4. Gördüm gördüm Ruh'çuğum. Ne diyeceğimi bilemedim. Şükranlarımı sunuyorum ;) İlginç taraflarımdan biri, eline makas alan herkesten korktuğum için saçlarımı kendim kesiyorum! Bunu böyle bilenler de saçlarını bana kestiriyorlar ;) İki tane buldum işte bir çırpıda.

    Bebekli hallerini okumak için daha sık geleceğim artık. Çoook sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Sinem, ilk 14 haftayı bir kenara koymam gerek ama sonras ı gayet güzel gidiyor :)
    Sevgiler.

    Lalenin bahçesi, Uzun saçlı olmak zor zanaat :) Gamse'de aynı benden.
    Sevgiler.

    Nzn, dernek sekreterliğine şimdiden gönüllüyüm :)

    Hırsız deneyimim hiç olmadı aman olmasın da! Oğlum beni korur di mi? Ne romantik :)
    Sevgiler.

    Annoya'cım sanal ödül ancak bu kadar oluyor :)
    Saç için bir dahakine senin kapındayım haberin olsun :)

    Her zaman beklerim Annoyam
    Sevgiler.

    YanıtlaSil